15-08-2019, 12:01
|
|
|
חבר מתאריך: 27.06.19
הודעות: 724
|
|
אני יגיד משהו שהוא קצת הגזמה אבל זה לצורך הדיון
האם נראה לך הגיוני שטייס בחיל האוויר יעשה תורנות מטבח\רס"ר? לא ...נכון?
למה? כי בהכשרה של טייס הושקע המון כסף, ושליחה שלו לתורנות מטבח היא בזבוז הזמן שלו שצריך להיות מושקע בטיסה
עכשיו נשאלת השאלה למה לוחמים צריכים לעשות מטבח? אמנם הכשרה של לוחם לא עולה כמו טייס אבל היא עדיין עולה הרבה כסף, ושליחת לוחם שעבר הכשרה של 8 חודש לתורנות מטבח היא איוולת כי אפשר לגייס חייל שיעשה קורס של שבוע ויהיה פשוט טבח שעושה גם כלים.
אגב עשיתי פעם חישוב של כמה לוחמים צה"ל יחסוך במהלך כזה והגעתי למסקנה שזה יוביל להתייעלות של 10% בכל הקוים במדינה (איך הגעתי לזה? פשוט הסתכלתי על כמה לוחמים שנאלצנו להפריש בפלוגה שלי למשימות האלה בכל קו) עכשיו תראה לי אלוף שתגיד לו שהוא יכול להוריד 10% מהסד"כ לבט"ש ולא יסכים למהלך כזה.
אבל משום מה זה לא קורה ואני באמת שואל את עצמי למה.
אגב להעביר ניגוב לשולחן בסוף האוכל זה לא אומר שהעבודה מתחלקת על כולם, זה פשוט נימוס בסיסי
כי אף אחד לא מצפה ממך או מהמנכל להיכנס למטבח ולשטוף סירים
נערך לאחרונה ע"י מוהנדס במיל בתאריך 15-08-2019 בשעה 12:03.
|