14-08-2010, 14:30
|
|
|
חבר מתאריך: 22.09.07
הודעות: 1,108
|
|
אכן....הכל תלוי בטבח....במוצבים ובבסיסים גם
בתקופה מסוימת שימשתי כמ''פ תצפיות בקו לבנון מגלדיולה דרך דלעת ועד המוצב על החוף צפונית לנקורה
ואכלתי כמעט כל יום במוצב אחר מוצבים שבגדול קיבלו אותה אספקה מאותו מרכז מזון
היו מוצבים בהם האוכל היה ברמה גבוהה מאד והיו כאלה שברמה נמוכה להחריד
אני כבר לא מדבר על בסיס האם בבירנית שם האוכל היה ברמה מזעזעת מינוס מינוס
הכל לטעמי תלוי בנכונות של הטבחים שעושים שבוע שבוע להשקיע במה שהם עושים
או במוצבים קטנים ברמה של הטבח התורן מבין חילי המוצב והעזרה שהוא מקבל
אגב....גם באימונים במו''ס ז''ל בצאלים שהטבחים היו של הגדוד שלנו
במקרים רבים שהיו טבחים משקיענים אכלנו ברמה מאד טובה כולל ארוחות חמות מושקעות שהגיעו לשטח
_____________________________________
|