20-06-2018, 00:41
|
|
|
חבר מתאריך: 08.03.15
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Throwaway_account שמתחילה ב "מחפש עצה בנוגע להתמודדות עם כשלים בצבא"
אתחיל מהסוף, קשה עד בלתי ניתן להשפיע/לשנות.
מה יגביר את סיכוייך- כוח, אם תמצא עוד אנשים בכדי להפעיל קבוצת לחץ....אם יש לך כסף לממן מודעה בולטת בעיתונות.....ואת זה אני כותב מניסיוני,אף אחד לא יתנפל עליך בכדי לשמוע מה יש לך לומר....כל פקידה צה"לית יכולה לנפנף אותך עם: 'מודים לך על פנייתך', או: 'צה"ל עושה את כל מה שביכולתו לשיפור המצב'....כמה אנקדוטות :אני בחרתי עיתונאי [אם אתה מחפש עיתונאי,חפש מי שהמוטיבציה שלו דומה לשלך] שליווה תכתובת של מעל לשנה עם הצבא, בסוף הוכחתי כי צדקתי,ואז הצבא כתב כי המקרה המדובר שארע לא משקף...[ומה עושים אז? משקיעים עוד שנה להוכיח כי המקרה משקף?]ואם תתקדם לדרגים הגבוהים, יש להניח כי תתקל בשקרים [כי תמיד בדרך יש אנשים שלא מתפקדים, ועכשיו הם יגנו על עורם]וככל שתדבר על כשל גדול יותר, יהיו כאלו שילחמו בך....אני לדוגמא,הגעתי בלילה לשר הבטחון שירד אליי עם פיג'מה [כי לא היתה התייחסות ממשית למה שכתבתי],היתה לי התכתבות ענפה ופתטית עם חבר ועדת חוץ ובטחון, שהראה כוונה, אבל לא הבנה...במילואים מפקדי זרק לי כי אני טווה סביבו החוטים [אחרי שהגעתי למפח"ש בעניין תרגיל/תקלה שלא דווחה/נלמדה.....]ערך החתירה לשיפור לא באמת בראש סדר היום של האנשים/מערכות.....הלוואי ותהיה מסוגל להתגבר על המכשולים, ולהשמיע דבריך במקומות הנכונים.
|