05-07-2009, 12:43
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.12.08
|
|
זה לא כ"כ נפוץ כמו שאתה חושב. אצל המאג טען - אולי, אבל זה נובע משיכחה של כל הברוסים שירית לפני 3 דקות. בכללי השיריונר הממוצע יודע טוב מאוד שקנה של מקלע או נשק מתחמם לאחר ירי, במיוחד הירי המאסיבי של המאגים בתרגיל (לי אישית יצא לירות 4 ברוסים מלאים בתרגיל צוות של רבע שעה בתור טען, וכן - הייתי צריך להחליף קנה לקראת הסוף כי הוא כבר נהיה כמעט שקוף).
הטעות הגדולה ביותר בנוגע לכוויות של אנשי צוות בטנק, כמו שציינתי באשכול אחר, זה טען צעיר שחושב שכפפות הנומקס מגינות בפני חום וכשהתרמיל נפלט מהתותח לאחר הירי, הוא מנסה לתפוס אותו בידיים... אתה מכיר את זה שאתה מקבל כוויה, שבשניה הראשונה אתה לא מרגיש משהו מיוחד ואז שניה אחרי זה הכוויה מתחילה לשרוף? אז עם תרמיל מהתותח זה שורף עוד בשניה שאתה תופס אותו - זה עד כדי כך חם. זה גם עושה לך כוויה מכובדת מאוד. יש לי תמונה של כף היד של חבר שלי מהמילואים שרגיל להיות תותחן, ובאימון טנקים האחרון במילואים שמו אותו בתפקיד טען והוא עשה את הטעות הזו בדיוק...
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"
|
|