1 ושלושתרבעי כוס קמח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
1 שקית אינסטנט וניל
100 גרם קוקוס טחון (שמתי יותר )
את הקערה הזו מערבבים טוב טוב ואז מוסיפים את ההקצפה של מקודם,
את הבלילה הסופית מערבבים שוב טוב טוב והכל לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
אפיתי בין 40-50 דקות.
בסוף מוציאים בזהירות, מחכים קצת שיצטנן, ומפזרים אבקת סוכר.
שורש הזנגביל (כך הוא נקרא בעברית צחה...) משמש גם בדברי מאפה ובדברי מתיקה, ולכן הזכרתי ג'ינג'ר משומר שכן הוא לרוב משומר בסירופ סוכר. חיפוש קצר יתן לך הרבה מתכונים מתוקים איתו. אם להזכיר רק אחד מפורסם: GINGERBREAD.