הנה עוד אחד שמרגיש בדיוק כמוני.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "איראן מהווה סיכון גרעיני מיידי! לטענת אתר איראן ווטש"
יש לו קצת יותר עוקבים מהרבה אחרים - ומדבר כמעט תמיד בהיגיון רב. הוא לא גנרל אך אדם שמבין היטב את הראש הערבי מצוי היטב בנבכי העולם הערבי, ולא טועה בניתוחים שלו בדרך כלל.
באשר לגנרלים המעוטרים שלנו. הם כשלו עד עכשיו בכל פרמטר. קצת צניעות לא תזיק להם שיקראו ויפנימו.
כל מילה בסלע!
אבו צאלח הדסק הערבי
הלילה שבין ה 13 ל 14 שהעולם לא ישכח...
הם איימו, התאמנו, קיימו וגם פגעו, אלה העובדות בין אם אוהבים את זה או לא.
הכל התחיל עם זה שהם היו צריכים לחצות את מחסום הפחד, הפחד מלתקוף את ישראל... הם חצו את זה, כאן נסגר הסיפור.
ככה זה כשאתה משדר חולשה.
ככה זה כשאתה משדר שאתה לא מעוניין בניצחון.
אחרי ההצלחה הפנומנלית ביירוט מל"טים מתאבדים, טילי שיוט, וטילי קרקע קרקע בליסטיים איראניים הגיע הרגע להניח את הדברים על השולחן.
התקיפה
איראן נערכה לתקיפה הזו כבר מזמן, זה לא היה מעכשיו לעכשיו, הכל היה תלוי בעיתוי.
הבטחתי לכם כבר מלפני יותר משנתיים, חכו, לאיראן יש סבלנות אין קץ כשיגיע הרגע הם יפעלו, וככה בדיוק קרה.
משמרות המהפכה האיראנים יחד עם צבא איראן שחברו יחדיו במטרה לתקוף את ישראל התאמנו במשך שנים בשיגור טילי קרקע קרקע בליסטיים, הם הנדסו לאחור, שיפרו ושדרגו טילים בליסטיים מסוגים שונים לטווחים שונים.
דיווחים מעודכנים קבעו כי חצי מהכלים ששוגרו לעבר ישראל כשלו בדרך ולא הגיעו ליעדם, מיד קפצו המדומיינים וקבעו איראן היא לא מה שהיא מתיימרת להיות.
טעות,
אתם טעיתם וקיבלנו את ה 7 לאוקטובר, במקומכם הייתי יושב בצד ושותק.
מי שחושב שאיראן שיגרה במוצאי שבת קודש את טילי הקרקע קרקע הבליסטיים הרציניים שלהם טועה ומטעה.
מדובר בטילי קרקע קרקע רגילים רובם ישנים ומבוססים על טילי הסקאד הרוסי ששודרגו וקיבלו שם חדש.
את הטילים הכבדים והמסוכנים באמת הם שומרים למערכה הגדולה, הם בסה"כ רצו להעביר מסר.
ישראל
שבוע ימים בהם היא היתה היסטרית, מזועזעת ומשקשקת כמו ביצים במחבת.
מערכות הגנה נפרסו בכל חור, תיאומים בין המדינות שסייעו לנו, אלה שאנחנו יודעים עליהם ואלה שלא.
עשרות מטוסי קרב באוויר צדו את המל"טים המתאבדים והפילו אותם אחד אחרי השני, טילי חץ ריסקו לרסיסים טילי קרקע קרקע בליסטיים, צבע אדום בקריסה מכמות ההתרעות, מופע אור קולי מטורף.
ואז במכה אחת, שקטטטטטטט
האירוע הסתיים הכדור עבר לישראל
כרגיל מדינת ישראל החזקה ביותר במזרח התיכון מקבלת פיק ברכיים, פגישות דיונים שיחות טלפון, האח הגדול ביידן נושף על העורף, כולם משותקים.
כל כך אופייני לנו, אבל די זה כבר נמאס, הדם שלנו בפשטות הותר, הלו אתם שיושבים במרומים על כיסאות מרופדים, זורם לנו דם בוורידים ולא מים מינרלים.
הדם היהודי הוא לא הפקר, כי אם טיל אחד היה פוגע בול במטרה ומשמיד אותה ולוקח איתו על הדרך 20 חיילים או אזרחים אנחנו ברגעים אלה ממש היינו במלחמה על מלא.
וזה מה שאתם הסתומים למעלה לא מבינים, אי אפשר לבנות ולקיים את המדינה הזו על מזל.
המהלך הזה שהפך לשיטה בישראל
אין נפגעים = מכילים בסוף תחסל אותנו.
הגדרה למילה מטומטם
נלקח מאתר האקדמיה ללשון עברית
מבולבּל, טיפּש, שאינו מבין או אינו מרגיש
אטוּם.
אני טועה? כנראה שלא, וואלה אני לא מוכן לזה, לא מוכן שינהלו את החיים שלי ושל כל העם הזה אנשים לא ראויים, ועוד לשקר ולעשות לנו מניפולציות בגרוש, לא יקרה לא במשמרת שלי.
נכנסנו לפאקינג עזה, גיגית שכולה רפש, נהרגו לנו מעל 600 חיילים, אלפי פצועים בנפש ובגוף, אלף פלוס אזרחים ואזרחיות שנשחטו, נשרפו נאנסו עד כדי שלא נשאר DNA כדי לזהות מה מונח לפנינו.
ואנחנו המדינה החזקה במזרח התיכון אלכ, לא מסוגלים לסיים דבר אחד, אחד כמו שצריך.
בניית קואליציות כיבוס מילים שנמאס לשמוע אותם כבר,
אנחנו אשמים
אנחנו אשמים
אנחנו אשמים
כולם צריכים ללכת הביתה, כולם ללא יוצא מין הכלל להביא משהו חדש, רענן, אנשים שהמדינה היא הכל בשבילם ולא הפאקינג כיסא, משכורות ותנאים ש 70 אחוז מהאזרחים מהמדינה גם אם יתגלגלו עשר פעמים לא יגיעו לזה.
אחרי התקיפה האיראנית המשוואות כאן השתנו, שלא יבלבלו לכם את המוח בכל מיני ססמאות ריקות מתוכן, מנסים לסובב אתכם על האצבע, אני לא אתן להם את זה, יש לי משפחה יש לי חברים יש לי עוקבים כולם יהודים וכולנו ערבים זה לזה.
השבוע האחרון היה לי מהקשים שהיו מאז נפתח הערוץ,
קשה ברמה של ייאוש כי מה כבר אני יכול לעשות, מאות הודעות קשות וקורעות ואין בידי הכוח לעזור, המקסימום שעשיתי זה אפילו לא טיפה בים של מה שהאנשים עוברים כאן, נשים וגברים, משפחות שלמות.
אבל אני לא נשבר, כי אני באמונה שהכל זה הוא ☝️
זה לא בני אדם בשר דם, כולם בובות על חוט.
אין ייאוש בעולם, אנחנו ניפול ונקום, ניפול ונקום, רוצים להרוג אותנו מבחוץ מבפנים זה לא ילך, זה לא יקרה למרות הקושי.
אבל די, אי אפשר להמשיך ככה, הצפי הוא שמצב המלחמה הזה ימשך עוד זמן רב והסוף לא נראה אפילו לא בדמיון של הכי מדומיינים במדינה.
מדינה מתוקנת לא יכולה להתקיים משעה לשעה
מדינה מתוקנת לא יכולה לקיים שגרה בצל פיגועי רצח אכזריים, טילים מכל כיוון.
ישראל אלופה בפספוס הזדמנויות, כל מה שדפוק אנחנו אלופים בו... עד מתי?
כל האויבים שלנו רואים את מה שקורה כאן ומחשבים מסלול מחדש כל יום כל שעה, ואנחנו הופכים להיות מטרות חיות במטווח הברווזים הזה.
עם כל הכבוד לארה"ב, הבחירות שם מעניינות לי אתם יודעים את מה, על אחת כמה וכמה כשזה בא על חשבון דם יהודי שנשפך, ישראל לא יכולה להוביל את העם הזה כצאן לטבח בעבור בחירת נשיא... השתגענו? אנחנו השתגענו?
הגיע הזמן שישראל תחשב מסלול מחדש זה להיות או לא להיות.
אבו צאלח הדסק הערבי
נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 15-04-2024 בשעה 15:04.
|