20-08-2005, 19:42
|
מנהל: כלכלה עסקים ושוק ההון, משפטים וצרכנות
|
|
חבר מתאריך: 10.07.02
הודעות: 9,894
|
|
פיצה מושקעת
היום אשתי החליטה לנצל את הגנים האיטלקיים שלה, ולהכין פיצה אמיתית – כזו שלא ניתן להזמין עם שליח...
כל תהליך ההכנה תועד – והנה לפניכם מתכון מצולם להכנת פיצה
1. מתפיחים שמרים טריים כחצי שעה, עם מים פושרים וסוכר:
2. מכינים קמח וקצת מלח
3. לאחר התפחת השמרים מוסיפים אותם לקמח, מוספים קצת מים, לשים את הבצק ומניחים בתבנית
4. מוסיפים קצת שמן זית ומיישרים את הבצק לגובה אחיד
5. לבינתיים מכינים קצת תוספות: טונה חריפה, אנשובי אמיתי (לא סרדין בטעם אנשובי) וזיתים
6. לאחר הפתחה של הבצק במשך שעה נוספת, אפשר להתחיל במלאכה. מורחים שכבה ראשונה
של רסק עגבניות עם אורגנו ותבלינים.
7. מכינים קצת אורגנו טרי ופטריות
8. בגבינה הצהובה אסור לחסוך...
9. מורחים שכבה שניה של טונה חריפה, פרוסות גבינה צהובה ואורגנו טרי
10. על זה מניחים את הפטריות
11. זוכרים שבגבינה צהובה אסור לחסוך?
12. זיתים ואנשובי (האנשובי רק בצד אחד – כי לא כולם אוהבים)
13. עגבניה טריה מקולפת ועוד קצת אורגנו טרי
14. התנור כבר מוכן על 250 מעלות
15. מותר להציץ באמצע...
16. ככה זה נראה לאחר שעת אפיה
בתיאבון
_____________________________________
|