29-11-2004, 18:15
|
|
|
חבר מתאריך: 14.07.04
הודעות: 684
|
|
נוטים לשכוח מה הייתה המטרה של פיתוח מוצרים אלה
היו לכל הפחות שתי מטרות.
1. פיתוח מוצר שידמה בטעמו לבשר מן החי, אך ללא המרכיבים הפחות בריאים שלו.
2. החלק הראשון כמו בסעיף 1, אך מחירו יהיה זול יותר.
שתי המטרות מוחטאות: הראשונה, המרכיבים המוספים למוצר, כדי שטעמו ידמה לבשר אמיתי, חלקם מסוכנים למאכל הרבה יותר מהכולסטרול הנמצא בשומן מן החי.
והשניה, כשיצאו המוצרים האלה לשוק, מחירם היה זול לאין ערוך מהבשר האמיתי. מאז קיימת זחילה מתמדת במחיר כלפי מעלה, ומחיר המוצר משתווה, ולעיתים אף עולה, על מחיר בשר אמיתי.
|