לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #10  
ישן 07-09-2007, 18:19
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
מ מז מזל טוב :)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Y not? שמתחילה ב "s...st...sto...ston...stoned :)"

ואחלה מומולדת שבעולם....

ואם איב התחילה עם עוגת גינס שכזו
אני הבאתי גם מתכון חחח

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://static.flickr.com/47/150422278_6c3159eb2e_m.jpg]


Chocolate Guinness Cake

For the cake:

* 250 ml Guinness
* 250 g unsalted butter
* 75 g cocoa
* 400 g caster sugar
* 142 ml sour cream
* 2 eggs - from happy hens (that is free range). This doesn’t affect the taste, but it will affect your karma
* t tbsp real vanilla extract
* 275 g plain flour - that is flour without rising agent added
* 2 1/2 tsp bicarbonate of soda

For the icing:

* 300 g Philadelphia cream cheese - Moose used generic and it didn’t set very well. Have to assume that real Philly works better
* 150 g icing sugar
* 125 ml double or whipping cream

Instructions:

1. Preheat the oven to gas mark 4 / 180oc, butter and line a 23 cm springform tin
2. Pour the Guinness into a large wide saucepan, add the butter gradually, and heat until the butter has melted. At which time, whisk in the cocoa and sugar.
3. Beat the sour cream with the eggs and vanilla and pour into the brown, buttery, beery pan and finally whisk in the bicarb and flour.
4. Pour the cake batter into the greased, lined tin and bake for 45 minutes to an hour. Leave to cool completely in the tin on a cooling rack as it is quite a damp cake.
5. Lightly whip the cream cheese until smooth, sieve over the icing sugar, then beat together. Add the cream and beat again until it makes a spreadable consistency. Ice the top of the black cake so that it resembles the frothy top of a pint.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #33  
ישן 08-09-2007, 15:31
צלמית המשתמש של persephone
  משתמשת נקבה persephone persephone אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 15.11.04
הודעות: 5,533
Facebook profile
אל תשאלי בכלל:\
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי בירי בום שמתחילה ב "בטח בטח תרי"ג..:) אז מה המצב..."

הם מזהים אותי כבר. כנראה עשו עליי אסיפה.
הכי מצחיק זה שהם באים להתחיל איתך:
"היי"
-"היי"
"מה שלומך"?
-"עד לפני כמה שניות היה הרבה יותר טוב"
"מה קרה לפני כמה שניות"?
-"אתה לא רוצה שאני אענה על זה".
"לא, אני רוצה, חשוב לי לשמוע מה את חושבת".
-"חשוב לך לשמוע, ואנחנו מכירים בדיוק 3 שניות"?
"כן, אני אוהב להקשיב לבנות"
-"גם ללבוש את הבגדים שלהן"?
"פששש מישהי רעה היום".
-"זה לא רק היום, זה תמיד".


שיחה אמיתית, מיותר לציין שהבחור לא הפסיק לברבר על כמה ריקני הוא מרגיש בלי בחורה, וכמה שהעיניים שלי פשוט ממלאות לו את כל החלל החסר שנפער אצלו בעקבות זה שחברה שלו עזבה אותו לטובת אחיו.
אאוץ'.
_____________________________________
אני אהיה לי אש מאנשים קרים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:26

הדף נוצר ב 0.16 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר