ראשי       משחקים       מבזקים       צור קשר     -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! --  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > גורמה ואלכוהול
שם משתמש
סיסמא
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #5  
ישן 25-11-2008, 10:02
  shlomz מנהל shlomz אינו מחובר  
מנהל פורום מילואים (במיל.)
 
חבר מתאריך: 21.08.06
הודעות: 3,967
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Crunch שמתחילה ב "עזרה - רוטב לפסטה"

1 קופסה גבנית מרוסקות מסוננות, או (מה שעדיף) 4 עגבניות גדולות ורכות, קלופות וחתוכות לקוביות גסות.
3 שיני שום קצוצות דק
1 בצל בינוני
שמן זית (כרבע כוס)
עלים מכמה ענפי אורגנו טרי, שטופים וקצוצים
עלים מחצי ענף רוזמרין טרי, שטופים וקצוצים
חבילת עגבניות מיובשות (אפשר משומרות בשמן), חתוכות
זיתים שחורים לחים (לא מושחרים!), מגולענים וחתוכים
קצת מלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור

הוראות:
מחממים את שמן הזית במחבת כבדה, על אש נמוכה. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים על חום נמוך במשך כ-3 דקות, עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים את הרוזמרין והאורגנו, ומטגנים עוד כדקה.
מוסיפים את העגבניות, מגבירים את החום (לחום בינוני-גבוה) ומערבבים. מוסיפים את הזיתים והעגבניות המיובשות ומבשלים במשך כ-5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ו(מעט)פפריקה.

ניתן להוסיף בשלב זה את הפסטה המבושלת למחבת, או שמוזגים מהרוטב על הפסטה המוכנה.

ניתן לגוון את המתכון באלף ואחת דרכים - מהוספת קופסת רסק עגבניות (למרקם חלק יותר), דרך החלפת הירקות או צמחי התבלין ועד להוספת פלפל חריף.

בתאבון!
_____________________________________
על מג"דים אין שירים, רק כתובות בשירותים.

http://www.baking.co.il


נערך לאחרונה ע"י shlomz בתאריך 25-11-2008 בשעה 10:09.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #7  
ישן 26-12-2008, 02:43
  משתמש זכר dorM dorM אינו מחובר  
מנהל בנית אתרים ו-PHP
 
חבר מתאריך: 26.07.08
הודעות: 6,307
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Crunch שמתחילה ב "עזרה - רוטב לפסטה"

מרכיבים:

- 5 עגבניות בינוניות-גדולות מבושלות
- 1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
- 1 כוס של מים חמים
- 2-3 שיני שום כתושות
- מלח
- פלפל
- סוכר

אופן ההכנה:
חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות.
שופכים הכל לסיר, מחכים שהעגבניות יהפכו לרוטב (20 דק' עד חצי שעה). בינתיים יש לערבב את העגבניות בסיר מידי פעם.
שופכים את כל שאר המרכיבים הנ"ל לסיר (מלח ופלפל שימי לפי איך שנראה לך), חוץ מהמים החמים. מערבבים ובודקים את הסמיכות של הרוטב - אם זה סמיך מידי, יש להוסיף בהתאמה את המים החמים.
להוסיף חצי כפית סוכר כדי לשבור את החמוציות של העגבניות (כפי שגם כתב אחד מעליי).
אפשר להוסיף בצל מטוגן (ביחד עם המרכיבים האחרים).
לשפוך על הפסטה וללקק את האצבעות...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +3. השעה כעת היא 21:13

הדף נוצר ב 0.29 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2014 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר
כתובת המערכת: מערכת אתר פרש, ת"ד 4062 פארק המדע ע"ש ויצמן, נס ציונה 74140.