לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 18-01-2012, 10:48
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.03.10
הודעות: 17,061
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי i-pink שמתחילה ב "מתכונים מהירי הכנה"

כרוב ניצנים מוקרם:

מצרכים:
300 גרם כרוב ניצנים
חצי גביע שמנת
גבינה צהובה מגוררת\פרמיז'ן\מוצרלה\גבינה אמריקנית
שמיר
מלח\פלפל
טיפה שמן זית

מרתיחים מים בסיר - מספיק בשביל לכסות את כל הכרוב. מוסיפים שמיר, טיפה שמן זית ומלח\פלפל לפי הטעם ומערבבים
לאחר שהמים רותחים מכניסים את הכרוב ניצנים לכעשר דקות ומכסים.
מגררים את הגבינה
לאחר כעשר דקות מסננים החוצה את המים
מוסיפים את השמנת והגבינה ומערבבים היטב
משאירים על אש נמוכה עוד דקה או שתיים, מערבבים ומגישים


כרובית אפויה (אפשר עם ברוקולי גם, לפי אותו מתכון בדיוק)

מצרכים:
300 גרם כרובית
ביצה וחצי
100 גרם פירורי לחם
25 גרם קמח

מחממים את התנור לחום בינוני
מערבבים את פירורי הלחם והקמח
טורפים את הביצה
מורחים את הכרובית בביצה ואז מגלגלים בפירורי לחם והקמח עד שנוצר ציפוי עדין.
מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני למשך רבע שעה.
מגבירים את החום לחום גבוה ונותנים לה עוד חמש דקות

מומלץ לאכול עם קוטג'
_____________________________________
מר רוג - כי החיים קצרים מדי לשמות מלאים


נערך לאחרונה ע"י MS_Rogue בתאריך 18-01-2012 בשעה 10:52.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #24  
ישן 18-01-2012, 12:11
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 23.10.08
הודעות: 25,344
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי i-pink שמתחילה ב "מתכונים מהירי הכנה"

אין בעיה בפסטה, הבעיה היא בדר"כ ברטבים העשויים בעיקר משמן ושמנת. החליפי אותם ברוטב עגבניות ותחסכי מאות קלוריות.

אורז לבן גם הוא מהיר הכנה- רבע שעה בישול, נניח 5-6 דק' לחתוך ירקות כדי להוסיף לאורז- בצל, גזר, קישואים- כולם למעשה חסרי קלוריות.
אורז מלא בריא יותר אבל דורש בישול ארוך הרבה יותר, זה תלוי בזמן שיש לך.

אפשר לחסוך בישול ולהכין סנדוויץ' מושקע מלחם קל ומלא, חיסכון קלורי וחיסכון בזמן.

מנה עיקרית- הודו ועוף הם חברייך הטובים אם את רוצה לשמור על משקל, במיוחד החזה שלהם. צליה במחבת טפלון (כמעט ללא שמן) תבטיח הכנה של כ-8 דק' לפרוסת שניצל, את המשרה אפשר להכין קודם ולתת לו לנוח בפנים כמה שעות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #28  
ישן 18-01-2012, 21:57
  משתמשת נקבה i-pink i-pink אינו מחובר  
מנהלת פורום עשה זאת בעצמך •°ºοΟ דוגמנית הבית Οοº°•
 
חבר מתאריך: 23.11.09
הודעות: 2,977
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אין בעיה בפסטה, הבעיה היא..."

אני לא מכינה רטבים לפסטה,פסטה זה מאכל שאני משתדלת לא להכין אותו, ואם כבר אני מכינה פסטה, אז או שאני עושה את זה בשיא העצלות, רק כי הנפש אוצה משהו חם, או שאני משקיע קצת יותר ועושה ממה את זה:
מרתיחה אותה במים + מלח כמו בישול רגיל, ואז מקפיצה אותה טיפה עם שמן זית, מוסיפה רוטב עגבניות, וקצת פילפלים קלויים (כאלה ששורפים על המקום על מבער) וקצת בשר טחון מוקפץ שיספק ל2 אנשים,לערבב את הכל ביחד, (לא לשכוח לתבלן בהרבה תבלינים ירוקים וריחניים, כמו אורגנו, בזיליקום, רוזמרים, תימין, וכו') להבריש בטיפה שמן זית את החלק העליון שלא יתקשה באפיה / או לפזר למעלה גבינה מגוררת, לכסות היטב, ולשים בתנור לסיום בישול

זה מאכל ממש מהיר שיוצא כמו חצי ספגטי בולונז, חצי לזניה, - טעים ומהיר.
_____________________________________
  • שיהיה יום נפלא.
  • עשוי להכיל בוטנים, חלקי אגוזים, סרקזם, אירוניה, ואף ציניות

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #32  
ישן 18-01-2012, 21:46
  משתמשת נקבה i-pink i-pink אינו מחובר  
מנהלת פורום עשה זאת בעצמך •°ºοΟ דוגמנית הבית Οοº°•
 
חבר מתאריך: 23.11.09
הודעות: 2,977
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי הגרייי שמתחילה ב "הבישולים שלי לא מהירים, אבל..."

לי יש בעיה רצינית, אוכל שנשאר, לא משנה כמה הוא טוב ויכול להשאר במקרר, אני לא מסוגלת לאכול אותו, זה מגעיל אותי.


עם השנים למדתי להכין אוכל בצורה מאוד מדוייקת כך שכמעט ואין שאריות.


זה לא שאנחנו שמנים, פשוט אחרי שחיים יותר מידי על פרוסות עם שוקולד וקורנפלקס, וחלב עם בסקווטים, זה לא הכי בריא.. לכן אני לא מחפשת לרזות כי אני יעלם, אלא מחפשת לאכול אוכל מאוזן ובריא יותר, ומדוד יותר, מה שכן לבן זוגי לא תזיק קצת דיאטה...

לצערי יש לי "דפיקה" לבישולים, ומאכלים מסובכים, אני חושבת שהמטבח הוא המקום הכי מאובזר בבית, אבל להתחיל להכין אוכל בצהריים, ולסיים אותו באמצע הלילה, זה מבעס, למרות שאין כמו אוכל מושקע שיוצא טעים וכל הבית מתמלא בריחות של אוכל משובח.

אני חושבת להכין היום פיתה עירקית גדולה עם זעתר ושמן זית, לצד זה קציצות מאורכות צלויות על מחבת לוהטת (זה יוצא כמו קבבים קטנים) אבל זה מעוף אז זה קצת יותר בריא, ואז לתת להם לשחות קצת ברוטב עגבניות ופלפלים קלויים, ותפוחי אדמה בתנור.


ואני לא מצליחה להכין אורז כמו שצריך, תמיד הוא יוצא כמו ריזוטו / חצץ.


ענבר.
_____________________________________
  • שיהיה יום נפלא.
  • עשוי להכיל בוטנים, חלקי אגוזים, סרקזם, אירוניה, ואף ציניות

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:10

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר