|
|
||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||
טיפים והמלצות לירפ"א ב'
יש לי ירפ"א ב', ויש שם פסיכולוג ועוד דברים.
מה צריך להגיד לפסיכולוג? מה הוא שואל? כמה זמן השיחה איתו? טיפים יעזרו... |
כולם יגידו אותו דבר
תהיה עצמך אם אתה מתאים אז תעבור אם לא אתה פשוט לא מתאים |
לא אגיד לך מה צריך להגיד לפסיכולוג.
הוא שואל על תכונות שלך, על תכונות טובות, תכונות רעות... איזה תכונות של טייס אתה חושב שיש לך על עצמך.. באילו חוגים היית, לספר על עצמך. מה המקצועות שלמדת בבית הספר ומה הציונים. השיחה איתה הייתה אצלי גג 10 דקות. זה בערך בין 10 ל20. בהצלחה |
ולפעמים פחות..
תלוי גם במה שרשמת בירפא א.. |
הפסיכולוג עובר איתך על מה שרשמת בירפ"א א'? או שהוא שואל אותך את אותן שאלות כדי לבדוק אם לא שיקרת?
|
אענה לך רק בנוגע לזמן
יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות.
אני הייתי בפנים 4-5 דקות. מן הסתם כאשר הפסיכולוג החלטי אם להעיף/להשאיר אז זה נגמר מהר וככל שהוא פחות החלטי זה לוקח יותר זמן משום שהוא רוצה לקבל יותר מידע. |
לא בהרכח משום שזה לא עניין של עובר לא עובר אלא ציון..
וציון שהוא משמעותי מאוד בקבלה לקורס בסופו של דבר.. אגב כשהוא נותן ציון הוא לא יודע אם אתה עובר בכלל, הוא משכלל ואז מעביר למזכירות שם בחדר ממול. הפסיכולוג בא לאבחן את הסיכויים שלך לעמוד בקשיים שנתקלים בהם בקורס טיס... ואין דרך לדעת באילו דרכים הוא מוצא את זה אז תעשו לעצמכם טובה ובשביל שלא תבזבזו זמן ותפרשו בקורס תהיו עצמכם ואולי ככה תפיקו גם אתם משהו לעצמכם מהפסיכולוג ותדעו שאתם תוך שהייתם עצמכם התאמתם לעבור! |
חמוד יש לי בשבילך עזרה ספציפית
הפסיכולוג , גאון ככול שיהיה, שואל אותך שאלות ששאלו אותך בצו הראשון שלך ובא לראות
מה התשובות שלך כעת. רואים ככה עקביות,אמינות ובטח עוד הרבה דברים. תשתדל לא להיות מופנם או רציני מדי , זה מוריד מההערכה, תהיה בטוח ותתדבר חופשי :] בהצלחה גבר ! |
אני אף פעם לא מבין ת'לחץ סביב הפסיכולוג..
זה בולשיט מה אתם נלחצים מזה, כולה שואל שאלות פשוטות רגילות שכבר ענית עליהן או בצו ראשון או בירפא א' (שמו שאמרו בודקות עקביות) או סתם לא קשורות תנסה להישמע הגיוני, תראה רצון להיות בקורס טיס בלי להישמע אובסיסיבי ואפילו תרשה לעצמך לומר, שאתה רוצה להיות, אבל גם אם תיפול אתה תלך לאן שישימו אותך כי אתה רוצה לשרת ת'מדינה או דברים בסגנון כל דבר שתגיד צריך להראות מוטיבציה, רצון וכוח מנטלי, זה הכל. |
הוא מחזיק את מה שרשמת. הוא אומר (זה בעקרון היא, בחיים לא שמעתי על מישהו שהיה לו פסיכולוג, סתם ככה) - "אני רואה שרשמת ככה וככה, למה רשמת את זה, תן לי דוגמא"
הוא נותן לך את הדף או משהו כזה אם אתה מתכוון לזה. שמעתי ששאלו מישהו למה הוא רשם תכונה מסויימת והוא אמר שהוא לא זוכר שהוא רשם את זה, והסתבר שהוא באמת לא רשם את זה, אבל אני חושב שזה די נדיר |
ככה זה בפסיכולוג:
אם אתה מראה נכונות להיות בקורס טיס (חלום ילדות בלה בלה...) = עובר 90%.
לא רוצה להיות בקורס = לא עובר. עכשיו מסביב יש את כל הקטע של אם אתה עקבי בתשובותיך מהשאלון שבירפ"א א' ושאתה באמת מאיר בוזגלו מירושלים , והיית שחקן כדורגל את שפרשת עקב פציעה. תראה נכונות גבוהה לשרת בקורס טיס, חייך ודבר בביטחון ואתה עובר. בהצלחה |
^^^
שטויות שטויות שטויות!!!! שאני עשיתי ירפא ב' היו לפחות 2 אנשים שאמרו לה במפורש אנחנו פה רק כי אנחנו חייבים אנחנו ממש לא רוצים טייס ועוברו |
איזה עצות אפשר לתת לגבי פסיכולוג? XD
אנשים שימו לב לשאלות שאתם שואלים. אם הן רלוונטיות מבחינה הגיונית... |
אתה בסוף מיועד לגבעתי?
מה עם ההתמיינות שלך למודיעין (אני זוכר אותך מאשכולות קודמים)... |
| כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:51 |
הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©