לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

גרסה להדפסה - עליך להתחבר כמשתמש לאתר על-מנת לראות גרסה רגילה של עמוד זה.
פרש (https://www.fresh.co.il/vBulletin/index.php)
-   סקופים וחדשות (https://www.fresh.co.il/vBulletin/forumdisplay.php?f=12)
-   -   חשד: העיתונאי עמית לוינסון כלא והזניח את אביו (https://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=62110)

העכבר ששתק 22-05-2005 13:38

חשד: העיתונאי עמית לוינסון כלא והזניח את אביו

משטרת מרחב ירקון עצרה את ההיסטוריון והעיתונאי עמית לוינסון, בן 50, בחשד לכליאת שווא, תקיפה והתעללות פיזית בחסר ישע. זאת לאחר שלפנות בוקר (יום א') התגלה אביו בן ה-91 כלוא במחסן ברחוב פנקס בתל אביב.

סמוך לשעה 3:00 לפנות בוקר התקבל דיווח במוקד מד"א ומכבי אש על אדם כלוא שזועק זעקות שבר מתוך מחסן ברחוב.

מכבי האש שהגיעו למקום פרצו את הדלת ושם התגלה הקשיש כשהוא כלוא בתנאים שאינם ראויים למחיה וצחנת שתן וצואה אופפים אותו. מכבי האש הזעיקו את המשטרה למקום ובמקביל פינו כוחות מד"א את האיש לבית החולים איכילוב.

למקום הגיע בנו של הקשיש, שעוכב לחקירה. בדיון בדבר בקשת המשטרה להאריך את מעצרו אמר לוינסון כי אחותו, שאינה מאוזנת בנפשה, היא זו שמעלילה עליו דברים, כיוון שהיא רוחשת שנאה להוריו.

"אני עיתונאי ידוע והיסטוריון, אני דואג לאבא 24 שעות ביממה. לקחתי אותו למחסן שלנו כי רציתי לסדר אותו ולהשכיר אותו. האב הציע את עזרתו והייתי צריך לעזוב את המקום לחצי שעה. הלכתי משם, וכאשר הגעתי שוב הגיעה לשם גם המשטרה".

עוד אמר לוינסון: "אנחנו רוחצים אותו, אבל באותו יום הוא איבד את השליטה על הסוגרים. לפני כחודש וחצי ביקשתי עזרה מעובדת סוציאלית שהיתה אמורה להגיע היום כדי לעזור לנו".

פרקליטתו של החשוד, עורכת הדין נאוה דאהן בירנבויים אמרה כי אין כל טעם להשאיר את לוינסון במעצר כפי שהמשטרה מבקשת, מאחר שהבן צמוד לאביו ועוזר לו, וכי הדירה המדוברת היא לא המקום בו מתגורר האב אלא מחסן. עוד הסבירה עורכת הדין, כי האב אינו חבול אלא מוזנח, והאינפורמציה לפיה הבן מזניח את אביו היא עדות שמיעה בלבד, שאחד השכנים מסר למכבי האש ולמד"א.

נציג המשטרה, רס"מ יוני הירשהורן, אמר בבית המשפט כי אם לוינסון ישוחרר הוא עלול לשבש את החקירה לאחר שישפיע על האב ועל עדים נוספים. השופט, ציון קאפח, החליט בסיכומו של דבר להותירו במעצר עד שעה 19:00 ועד אז על המשטרה לגבות את עדותו של האב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3088661,00.html

Big Joe 22-05-2005 13:49

זה מקרה מובהק שאשמח להעביר את זכות התגובה לנתן זהבי...

Kite 22-05-2005 14:12

כאילו שהוא מחכה לך.

|בננה|

Spinoza 22-05-2005 14:19

לא הייתי ממהר לפסול את גרסתו

אני חושש שלמשטרה נטייה מוגזמת לבקש הארכת מעצר, ויתכן שגם זה המקרה. מה הטעם להחזיקו במעצר? איזה הליך חקירתי הוא יכול לשבש? מה הבעיה בזמן החקירה שלו לגבות עדות מהאב? את מי הוא בדיוק מסכן? האם יש למדינה מה להרוויח בישיבתו במעצר הטראומטי?
אולי הוא בן טוב שדואג לאביו החולה במקום לזרוק אותו לבית אבות מתפורר? המשטרה והעבודים הסוציאליים יכולים לבדוק את העניין גם כשהאיש מחוץ למעצר.

Big Joe 22-05-2005 14:21

לא נעים לי להגיד לך משהו קשה מאוד - אבל אין לי ברירה (אינטגריטי...)

ה"לעומתיות" שלך מתחילה להיות טרדנית כמו הודעותיו של מתי6...

Spinoza 22-05-2005 14:27

באמת צריך להיות לך לא נעים, רע לב שכמותך

:)

המציק 23-05-2005 00:54

אהבה חונקת

העתונאי עוד יתאבל על היותו יתום

KACHEEL 23-05-2005 00:58

ולרשעים לא תהיה תיקוה

The_Merlin 23-05-2005 05:39

למה?

כי גם הוא תקע את הוריו בבית אבות ולקח את הדירה שלהם?

relove 23-05-2005 08:41

עמית לוינסון? אם אני לא טועה התחיל את דרכו ככתב רכילות

ועדיין שמו צץ ועולה מידי פעם במדורי רכילות .
מעניין שהחליף את תוארו מ"איש חברה" ל"היסטוריון".
כדי להשלים את התמונה הוא גם הומו מוצהר- לזכותו יאמר שהוא בין הראשונים שיצאו מהארון עוד לפני הגל האופנתי הנוכחי.

מסתבר שמאחורי החזות היחצנית הנוצצת מסתתרת פינה אפלה ומצחינה.

אביב05 23-05-2005 09:01

אני לא מבין את התגובה

אני לא הומו וגם לא הסניגור של האדון לוינסון אבל:
1.אם הוא התנהג כמו שהתנהג כלפי אביו- הוא פשוט לא בן אדם ומגיע לו עונש עפ"י חוקי המדינה כפי שבית המשפט יקבע.
2.אם הוא לימד היסטוריה או עסק בתחום זה כחוקר הרי הוא היסטוריון. זה שהוא עסק ברכילות -האם זה לגנאי בעיניך?? גם זאת דרך להתפרנס למי שאין דרך אחרת. הרי יש הרבה אנשים שקונים את הזבל הזה.
3.זה שהוא הומו לא מעלה ולא מוריד בכל הפרשיה העגומה הזאת. זהו עניינו הפרטי /אישי מה הוא עושה במיטה כל זמן שאינו פוגע באיש.
מסקנה שלי: אם הוא מנוול אז הוא מנוול . אין צורך להוסיף פיקנטריה זולה. זה מיותר. והרי זלזלת ברכילאים והנה עשית את מלאכתם.

relove 23-05-2005 09:23

אתה קורא מהרהורי לבך. לא הבעתי בשום מקום את דעתי

שההיסטוריה שלו, פרנסתו או העדפותיו המיניות גורעות משהו ממפעלותיו. רק ניסיתי להוסיף פרטים נוספים על האיש, שיאירו את הידיעה מזוית נוספת שנקרא לה ברוח גיבור הפרשה - זוית רכילותית - המסקנות שהסקת הן באחריותך בלבד.

אביב05 23-05-2005 10:04

כלומר עסקת ברכילות... יפה.

relove 23-05-2005 11:46

כתחביב בלבד.

נחמה 23-05-2005 11:54

איסור לרכל על הזולת ולהפיץ עליו דברים הפוגעים בכבודו

איסור לרכל על הזולת ולהפיץ עליו דברים הפוגעים בכבודו או בפרטיותו, אף כשהם אמת, שנאמר: "לא תלך רכיל בעמך" (ויקרא יט, טז)2. ופסק הרמב"ם3:
אי זהו רכיל? זה שטוען דברים והולך מזה לזה ואומר: כך אמר פלוני, כך וכך שמעתי על פלוני. אע"פ שהוא אמת, הרי זה מחריב את העולם. יש עון גדול מזה עד מאד, והוא בכלל לאו זה, והוא לשון הרע, והוא המספר בגנות חבירו, אע"פ שאומר אמת.

relove 23-05-2005 12:26

מה בדיוק מהדברים שכתבתי פוגע בכבודו לפי עניות דעתך?

בעיני, מעשיו (אם אכן היו כאלה) כלפי אביו הם בלבד הפוגעים בכבודו,
אבל לא לשם כך טרחת להגיב...

קורליאונה 23-05-2005 14:58

התעללות חסד

זה מזכיר לי את הבדיחה על השמאלני יפה הנפש ההומו שבכה על זה שהוא יתום

העכבר ששתק 23-05-2005 15:21

כל כך שנון, כל כך אינטליגנטי

Big Joe 23-05-2005 15:45

התבלבלת

הוא היה ימני, הוא היה אימפוטנט, והיה לו חוש הומור של תיש אפגני.

קופדנוטס 23-05-2005 15:50

בהחלט ..... לכן המציאו את הפשקווילים

קורליאונה 23-05-2005 16:37

יכול להיות אבל..........

בכל מקרה הוא עדיין חרא של בן אדם

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:02

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.

כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©