לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 11-12-2005, 01:40
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
בירה בבקבוק עוברת פיסטור חזק יותר מאשר בירה מחבית

הדבר נועד לתת לה חיי מדף ארוכים יותר.

בירה מחבית, מהרגע שאתה פותח אותה אתה חייבל סיים אותה תוך כ-3 ימים עד שבוע (תלוי בסוג הבירה) או שהיא מתקלקלת.

הרעיון בקפסולה בבירה גינס "כאילו מחבית" בבקבוק הוא יצירת קצף סמיך כמו בירה מחבית. הקפסולה חלולה מבפנים ומכילה חור קטן. כאשר פוקקים את הבקבוק מחדירים לתוכו גז והלחץ גורם לחלק מהבירה והגזים להכנס לקפסולה. כאשר פותחים את הבקבוק, הלחץ משתחרר והבירה שבקפסולה יוצאת החוצה בלחץ גבוה דרך החור הקטן, ויוצרת קצף סמיך.

היו לי פעם מספר פחיות חצי ליטר עם קפסולה של גינס שקרובי משפחה שלי הביאו מאירלנד. אם מוזגים את הבירה לכוס לפי כללי המזיגה של גינס ונותנים לה לנוח, היא אכן מתקרבת לבירה מחבית.

משום מה, הבקבוקים של גינס "מחבית" שמביאים לארץ פשוט מגעילים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:30

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר