לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 16-03-2006, 09:53
צלמית המשתמש של שמוליק
  שמוליק שמוליק אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 12.11.01
הודעות: 10,760
Facebook profile
יש גם הפוכה, בעטיפה סגולה.

עוגיה באמצע וגלידה בחוץ.
מצאתי כתבה ישנה על קוקילידה בynet

בעל השולחן יש אפילו מתכון להכנה בבית.
קוקילידה ביתית
סנדוויץ' של גלידה בין עוגיות שוקולד כהות, עסיסיות ורכות. את העוגיות מכינים מתערובת שדומה לעוגה בחושה, אבל ללא ביצים. מתקבלות עוגיות, שמזכירות כיפות של מאפינס (תוספת ביצים היתה מניבה עוגיות חלקות ללא הסדקים היפים, בהירות יותר ושטוחות בהרבה). בין העוגיות שמים גלידת וניל טובה, שמשדרגים על ידי הוספת חמוציות מיובשות.

חומרים ל 12-15 סנדוויצ'ים:
180 גרם חמאה רכה
2/3 1 כוסות (320 גרם) סוכר
2 כוסות (280 גרם) קמח
6 כפות (60 גרם) קקאו
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1 כוס (240 מ"ל) רוויון
1 ליטר גלידת וניל או גלידת שוקולד לבן
1/2 כוס חמוציות מיובשות

+ מחממים תנור ל-180 מעלות.
+ מכינים את העוגיות: מעבדים חמאה וסוכר במהירות בינונית במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת תערובת קרמית ואוורירית.
+ מנפים יחד קמח, קקאו, אבקת סודה ומלח בקערה נפרדת.
+ מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום, ומוסיפים לסירוגין את החומרים היבשים והרוויון ב-3 פעמים (מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח). מעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
+ גורפים כדורים מהתערובת בעזרת כף גלידה, ומניחים באופן מרווח מאוד בתבנית מרופדת בנייר אפייה (אם אין כף גלידה, יוצרים את הכדורים בידיים רטובות והרבה סבלנות, כי התערובת דביקה ורכה מאוד).
+ אופים 15-10 דקות, עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות, וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים רכים). היזהרו מאפיית יתר - העוגיות אמורות להישאר רכות. מצננים ומפרידים מנייר האפייה בעזרת מרית.
+ מרכיבים ומגישים: גורפים כדור גלידה בעזרת כף גלידה, ומניחים במרכז עוגייה (על צידה השטוח). מכסים בעוגייה נוספת ומהדקים קלות, עד שהגלידה משתטחת על כל פני העוגייה. (אי אפשר לשמור במקפיא את הקוקילידה כי העוגיות מתקשות מאוד) מרכיבים ומגישים מיד.
_____________________________________
שמוליק.................................................. ..............העוגות של שמוליק
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר