27-03-2006, 02:23
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.03
הודעות: 23,256
|
|
אתה יודע מה זה "אל דנטה" ?...
תרתיח את המים בסיר, שים כפית מלח, שים את הפסטה - תבדוק אחרי 5 דקות ומשם,
לאחר כל דקה את הפסטה.
כשאתה מכבה את האש ומסנן, היא צריכה להיות המצב אל דנטה, שזה לא עשויה לגמרי
לגמרי - קצת נגיסה בתוכה ולא רכה מדיי. היא תמשיך להתבשל ע"י החום עוד קצת לכן
עדיף מיד לאחר הסינון, למזוג את הרוטב ולאכול (אסור לשטוף במים קרים).
_____________________________________
|