06-04-2006, 09:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.10.01
הודעות: 12,156
|
|
אז ככה-
לפחות שעה לפני המנגול תוציא את הצלעות שיהיו מחוץ למקרר.וזאת על מנת שהם לא יהיו קרות כשמניחים אותם על המנגל-דבר שיגרום להם להתכווץ ולצאת לא יפים.
ניתן להשתמש ברטבים שונים שעושים בבית או לקנות רטבים מוכנים אבל לדעתי זה יהרוס את הטעם המיוחד של הצלעות ולכן פזר עליהם רק תבלין לסטק(מאיכות טובה)ומעט פלפל שחור.מעט מאוד מלח.כך אני עושה וזה יוצא פצצות.
_____________________________________
|