17-05-2006, 12:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.10.01
הודעות: 12,156
|
|
תודה על ההמלצה-
בהחלט לא זול אבל מהצד השני בהחלט נראה מעורר תיאבון.במקומות כאלו אכן כדאי להתרכז בבשר וביין אולם אחרי ארוחת שחיתות של תאוות בשרים חייבים מנה אחרונה מתוקה.
ביקורת על המסעדה מ-WALLA :
"Meat and Wine"
רשת מסעדות הבשר שסניפיה באוסטרליה, דרום אפריקה ודובאי פותחת באמצע מארס סניף בישראל, ובמקביל תפתח גם סניפים בבחריין ובביירות במשך השנה. התמחותה של הרשת היא בצליית סטייקים, ולדברי לורנס תורפ, אחראי התפעול השוהה בישראל, "הסניף בהרצליה יהיה סניף כשר, אף על פי שהנכנסים אליו לא ירגישו בשום הבדל בין הסניף הזה לכל מסעדת בשרים אחרת".
השף הישראלי הוא אילן ניב, שיתאים את התפריט למטבח הישראלי, כולל סלטים ומנות ראשונות. הבעלים של הסניף הישראלי הוא איש העסקים הלונדוני קרל לינדי, שבקרוב יעבור להתגורר ברעננה. המסעדה תכיל 200 מקומות ותעוצב על ידי האדריכל גדי הלפרין.
"Meat and Wine" רחוב שנקר 16, הרצליה פיתוח
_____________________________________
|