29-08-2006, 07:41
|
|
|
חבר מתאריך: 19.04.06
הודעות: 115
|
|
היישר מאתר answers.com
שם יש תשובה לכל שאלה...
הרי לך התרגום המפורט שלי:
אין סוג מסוים אחד של אלכוהול שבו תמיד משתמשים כאפריטיף, למרות שליקרים נפוצים כאפריטיף.
אחד מהנפוצים ביותר הוא שרי, אך זה משתנה מאזור לאזור: לדוגמה, ביוון אוזו הוא אפריטיף, בעוד שבארה"ב זה נדיר. ברפובליקה הצ'כית, נפוצה הבחרובקה.
בדרום צרפת משתמשים בפסטיס, ליקר המבוסס על טעם האניס, כאשר המותגים הנפוצים הם ריקרד, פרנו ופסטיס 51. הצרפתים שותים אותו מהול 1:5 עם מים בכוס גבוהה. לעתים מוסיפים קובית סוכר לכוס.
אפריטיפים פופולרים נוספים הם קמפרי וצינזנו (וורמוט).
עוד אפריטיפים פופולרים: שמפניה, דובונה וקיר.
אתר מצוין, כדאי לך: www.answers.com
נעמה :+))
|