19-09-2006, 21:19
|
|
|
חבר מתאריך: 09.11.04
הודעות: 524
|
|
פילה - פילטים
הטיגון היא אופציה טעימה בהחלט (וכרגיל, לימון מוסיף המון)
אישית - אני אוהב את הדג שלי אפוי, כאשר אני חורץ בו מספר חריצים באלכסון, "משחיל" כמה שיני שום
מורח קצת בשמן+פפריקה, ממליח, מפלפל, אופה ואוכל
ממליץ על דניס דג עדין וטעים (מומלץ ללכת על הקטנים -ולא על הגדולים)
(אם כי גם מושט\אמנון (אותו דבר ) או לברק) יעשו את העבודה,
אופן הגשה, 2 פילטים בצלחת (כלומר, דג אחד מפולט), כאשר הם אחד על השני, אך יש ביניהם זווית
אפשר לקשט מסביב לצלחת ברוטב שום - לימון (תלוי גם איך אתה מתבל את הדג)
ולפזר מעל כמה עלים (בייבי, חסה וכו'- תוספות קלילות, שלא יכבידו על המנה..)
בהצלחה
_____________________________________
"חיים ומוות ביד ההילוך"
|