לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 13-11-2006, 09:45
  Naama157 Naama157 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.04.06
הודעות: 115
לינוקס אין בעיה...אני חושבת

אז ככה:
ליקר שישקע הוא ליקר עם תכולת סוכר גבוהה - למשל המידורי (ליקר מלון מעולה) שדוקא אין לך...
ליקר נוסף שישקע הוא כזה שמכיל שמנת, אבל אז לערבב אותו עם מיץ אדום כלשהו, לא תפוזים... הכל לפי מה שנראה לך מתאים בטעם. יחד עם זאת, לא נהוג לעשות שכבות עם שמנת ומיץ, אלא לנער בשייקר.
בקואנטרו בדרך כלל משתמשים כליקר קל יחסית שצף על פני כל מני אחרים...
הרעיון בלהציף או להשקיע הוא האסתטיקה, ולכן ליקרים עם צבעים צהבהבים באופן כללי שהם אלו שיש לך בעיקר, לא כדאי לשחק איתם עם מיצים צהבהבים... אתה רוצה צבעים כמו קירסאו כחול, או גרנדין - אדום חזק, או מידורי / פיזנג ירוק.
בשביל צבעים אלו שווה להשקיע ולקנות עוד קצת ליקרים.

אפשר להציף למשל, ליקר כמו הקואנטרו על הבייליס. ואם אתה שם בתור שכבה אמצעית את ליקר הקפה (קלואה), אז יש לך את המשקה המפורסם - B-52 !!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:37

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר