13-11-2006, 09:45
|
|
|
חבר מתאריך: 19.04.06
הודעות: 115
|
|
אין בעיה...אני חושבת
אז ככה:
ליקר שישקע הוא ליקר עם תכולת סוכר גבוהה - למשל המידורי (ליקר מלון מעולה) שדוקא אין לך...
ליקר נוסף שישקע הוא כזה שמכיל שמנת, אבל אז לערבב אותו עם מיץ אדום כלשהו, לא תפוזים... הכל לפי מה שנראה לך מתאים בטעם. יחד עם זאת, לא נהוג לעשות שכבות עם שמנת ומיץ, אלא לנער בשייקר.
בקואנטרו בדרך כלל משתמשים כליקר קל יחסית שצף על פני כל מני אחרים...
הרעיון בלהציף או להשקיע הוא האסתטיקה, ולכן ליקרים עם צבעים צהבהבים באופן כללי שהם אלו שיש לך בעיקר, לא כדאי לשחק איתם עם מיצים צהבהבים... אתה רוצה צבעים כמו קירסאו כחול, או גרנדין - אדום חזק, או מידורי / פיזנג ירוק.
בשביל צבעים אלו שווה להשקיע ולקנות עוד קצת ליקרים.
אפשר להציף למשל, ליקר כמו הקואנטרו על הבייליס. ואם אתה שם בתור שכבה אמצעית את ליקר הקפה (קלואה), אז יש לך את המשקה המפורסם - B-52 !!
|