03-06-2007, 00:00
|
|
|
חבר מתאריך: 28.09.06
הודעות: 1,049
|
|
שאלה
ציטוט:
במקור נכתב על ידי The Cheff
מחזק את ביטיס ותוספת קלה,
גם אם בחרת חמאה וגם אם בחרת שמן (אני עם השמן...) כמות קטנה ביותר, זה לא טיגון זו אמורה להיות צליה, מה גם שהבשר יפריש מנוזליו ומשומניו.
מחבת - יש מחבתות סטייק מצופות טפלון ויש כאלו שהן ממש מחבת ברזל, אלו האחרונות טובות יותר לדעתי אך דורשות טיפול לפני ואחרי השימוש על מנת לשמור עליהן. (מחבת ברזל יצוקה יש למשוח בשמן לפני ואחרי השימוש)
|
האם תוכל לפרט את הטיפול השוטף וכללי האחסון של מחבתות הברזל? מאוחסן משוח בשמן?
הכיצד? האם שוב ארגיז את הדרג המדיני ואשן בסלון? ("שחררר!!!! למה יש שלולית שמן בתוך ארון הסירים??!!!" אני - "אה..זה בסדר. ככה אמרו לעשות בפורום גורמה.." )
|