26-06-2007, 03:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 01.10.05
הודעות: 1,269
|
|
נכון, וגם בלי קצף בכלל לוקח לה לא מעט זמן לאבד את טעמה (ים, 35 מעלות חום, בלי קצף ולקח לה משהו כמו שעה ורבע-שעה וחצי להיות בלתי ראויה לשתיה) , ואם היא נשמרת במקרר בתנאים אידיאליים היא תשרוד בלי קצף גם יומיים
בכל מקרה, בקשר לתמונה לדעתי היה ממש מוסיף להוסיף איזשהו אובייקט (לא בהכרח בקבוק בירה) בשביל נתינת פרופורציות כי הדבר הראשון שעלה לי לראש הוא שזה נראה כמו שוט בירה ולא כוס בירה
_____________________________________
הדת היא אופיום להמונים...
|