06-10-2007, 17:35
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.05
הודעות: 2,844
|
|
יין אדום אסור בגיל 16?
אני בישלתי עם יין אדום בגיל 16...
תראה אתה מוסיף את המלח לפי הכמות של הפסטה אתה הכנת הרבה, אז כמובן שצריך להוסיף.
ציטוט:
הרוטב שבחרתי הוא הרוטב שלך שנקרא ספגטי על מצע גבינה צהובה גבינה צפתית וירקות, כי בשאר הרטבים חסרים לי יותר משני רכיבים ופה היה חסר לי רק גבינה צפתית (ולכן לא הוספתי אותה) אבל שיפרתי במובנים אחרים, הוספתי צנוברים, קצת דבש, רסק עגבניות, אילתרתי
|
סבבה אילתורים זה טוב, וזה טוב שאתה מנסה ולהוסיף עוד דברים שאתה חושב שיתאימו זה טוב והנה אתה אומר שיצא טוב.
ציטוט:
הרוטב יצ סמיך מדי לדעתי ולדעת אמי, זה בגלל שהייתי צריך לחתוך יותר בצל (אני לא חושב שירגישו חצי בצל חתוך קטן שם..) הייתי צריך בצל שלם ושתי חבילות של רסק עגבניות במקום אחת, אבל עדיין יצא מעולה! הוספתי כל מני תבלינים (מלח, פלפל שחור, עוד תבלין שאני לא יודע מה הוא אבל הרחתי אותו והיה ריח מתאים למה שדמיינתי.. )
|
אמרתי אם זה יצא סמיך אתה מוסיף עוד מים, אבל סבבה
ציטוט:
בסוף כשהכנתי (היה קרוב ל2 לפנות בוקר!) טעמתי לי פסטה אחת ולא יכולתי להתאפק אז אכלתי רק עוד אחת, גם אמי רצתה לטעום אז נתתי לה אחד ואמרה שחסר מלח קיצר הוספתי.
|
הכל לפי טעם אבל אני משח שנהנת מהפסטה שלך.
ציטוט:
גם אני חושב שהייתי צריך להכין כמות גדולה יותר של רוטב כי זה לא כיסה את כל הקערה עם הפסטה (כלומר מלמעטה) לכן ערבבתי וייצא בסדר.
אז זהו זה, תודה לכולכם, מקווה שהחברים והחברות יהנו מזה, הייתי מצלם את התוצר הסופי לעומת ההתחלתי והייתם נדהמים חח אבל אין לי מצלמה.
שוב תודה ויום טוב
|
בבקשה (ואני חושב שאני מדבר בעד כולם)
ציטוט:
עריכה: רציתי לשאול אם כדאי לשים כף יין לבן? נראה לי יתאים.. יוסיף לטעם, מה דעתכם?
|
תראה, יין אדום הולך עם מנה עשירה (ובשר) יין לבן זה טעם יותר עדין הוא הולך יותר עם מנות כמו דגים. וגם פחות מבשלים עם יין לבן מאשר עם יין אדום..
|