17-10-2007, 10:57
|
עוסק בהיסטוריה צבאית וגרמנית, ובתולדות הלוחמה האווירית
|
|
חבר מתאריך: 23.03.06
הודעות: 1,997
|
|
שילוב של טכניקות וחומרים
כמעט הכל אפשר להכין בבית, מה שקובע אלו הטכניקות וכמובן חומרים איכותיים. סטייק אנטרקוט בורדלייז אפשר להכין באותה שיטה מנתח קפוא עם יין אדום של כרמל מזרחי או מנתח מיושן כהלכה עם יין אדום משובח, אבל איכות החומרים תהפוך את המנה השניה למנת גורמה.
למי שמעוניין ללמוד על הכנת מנות גורמה הייתי ממליץ להשתמש בספר טוב על בישול צרפתי. בגלל ההקפדה היתרה של המטבח הצרפתי על טכניקות ועל איכות החומרים ניתן ללמוד הרבה על הכנת מנות גורמה תוך הכנת מנות צרפתיות.
|