26-12-2007, 19:10
|
|
|
חבר מתאריך: 14.05.07
הודעות: 30
|
|
ממרח בטעם כבד (לפי אמא שלי)
- חציל גדול ללא גרעינים ועם בשר לבן ומוצק, קלוי בתנור עד לריכוך
- בצל בינוני, קצוץ ומטוגן עד להזהבה (לא יותר מדי שלא יהיה מריר)
- 3 ביצים קשות מרוסקות
- מלח+פלפל
- קצת כמון
- פפריקה חריפה/מתוקה
- שתי שיני שום כתושות
אופן ההכנה : מוציאים את בשר החציל יחד עם קצת "עור" (לא שרוף), ומועכים עם מזלג. לאחר מכן מוסיפים את כל שאר הדברים וממשיכים למעוך עד שהכל אחיד.
|