23-12-2007, 20:51
|
|
|
חבר מתאריך: 30.04.06
הודעות: 183
|
|
אף פעם לא שמעתי על המושג הנ"ל של -70
מה שכן בשר יכול להשתמר זמן רב כמו שלבני הזכיר לא במקפיא ביתי, טמפרטורת הקפאה מומלצת היא -18 מעלות צלסיוס..
אגב טיפ לאנטיקוט/ סינטה:
ליישן את הנתח- להניח אותו במקרר 0 מעלות צלסיוס(אם יש כמובן) במשך שבועיים - שלושה בכלי עמוק עם משטחי סינון בתוכו לניקוז הדם וכל יום להפוך את הנתח זה יבטיח לך נתח עסיסי במיוחד.
_____________________________________
|