לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 25-12-2007, 21:24
צלמית המשתמש של The Cheff
  The Cheff The Cheff אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073

- אפשר לעשות מה שאני עשיתי לפני עשור
- מה עשית ?
- מה שעשו ב 48
- מה עשו ב 48 ?
- שישים שנה, לך תזכור...

וברצינות, מזנון קר לא חייב להיות דבר רע, אני עשיתי 'פריסה' כמו שכולם עושים רק יותר מיוחדת, עם חומרי גלם יותר טובים ותוצרת בית לדוגמא,
סלטים תוצרת בית: חומוס וטחינה, סלט תפו"א (מה שנקרא לעיתים סלט רוסי), סלט קולסלאו, סלט וולדרוף, עגבניות שרי עם בזילקום ושמן זית, סלט פסטה קר, סלט חצילים, מטבוחה וכו'
נקניקים: לא טחונים אלא רק כאלו שמגיעים בחתיכה אחת. למה אני מתכוון? לא סלאמי ודומיו אלא פסטרמה - יש הרבה סוגים וטעמים,כתף בקר, רוסטביף.
לחמים - לא פיתות אלא לחמים איכותיים ומסוגים שונים כמו לחם זיתים, לחם עם עגבניות וכיו"ב
שתיה... טוב נו, זה בבסיס... אז קולה ?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:51

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר