29-04-2008, 14:06
|
|
|
חבר מתאריך: 12.12.04
הודעות: 45
|
|
אפשר גם עם פירורי לחם, כמובן...
הבעיה כאן שזה מלא עבודה... אולי אם אתה מכין 10 כנפיים זה לא נורא ... כמובן ש10 כנפיים זה מנה אישית (נהיה ריאלים.. )....
וגם תכל'ס חבל על השמן... זה מלא שמן שאחרי זה אתה תזרוק אותו...
יש כמה אופציות נראה לי טיפה יותר טובות..מייעלות את העניין...
לוקחים סיר ושמים בו את הכנפיים ולתוך זה שמים קמח וביצה ומערבבים את זה ביחד...זה יותר מהיר מאשר כנף כנף...מבחינת הציפוי.. או שאתה גם שם את הציפוי בתוך הסיר..אבל זה לא יצא לך יפה כמו אחד אחד.. אז אפשר לעשות איזה צלוחית לטבול את הכנף לפני שזרוקים אותו לשמן..
מבחינת התיבול של הכנפיים אפשר גם אחרי שזה מטוגן להכין רוטב נוזלי יותר (ברבקיו\צ'ילי וכו') ולהקפיץ אותם יחד במחבת\ווק...
לא בטוח שנדרש הבישול הזה בסיר... השמן עמוק מבשל אותם יופי...
|