לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 29-04-2008, 14:06
  kontra kontra אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 12.12.04
הודעות: 45
אפשר גם עם פירורי לחם, כמובן...

הבעיה כאן שזה מלא עבודה... אולי אם אתה מכין 10 כנפיים זה לא נורא ... כמובן ש10 כנפיים זה מנה אישית (נהיה ריאלים.. )....
וגם תכל'ס חבל על השמן... זה מלא שמן שאחרי זה אתה תזרוק אותו...

יש כמה אופציות נראה לי טיפה יותר טובות..מייעלות את העניין...
לוקחים סיר ושמים בו את הכנפיים ולתוך זה שמים קמח וביצה ומערבבים את זה ביחד...זה יותר מהיר מאשר כנף כנף...מבחינת הציפוי.. או שאתה גם שם את הציפוי בתוך הסיר..אבל זה לא יצא לך יפה כמו אחד אחד.. אז אפשר לעשות איזה צלוחית לטבול את הכנף לפני שזרוקים אותו לשמן..

מבחינת התיבול של הכנפיים אפשר גם אחרי שזה מטוגן להכין רוטב נוזלי יותר (ברבקיו\צ'ילי וכו') ולהקפיץ אותם יחד במחבת\ווק...

לא בטוח שנדרש הבישול הזה בסיר... השמן עמוק מבשל אותם יופי...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:32

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר