17-08-2008, 22:35
|
תחמושת בע"מ
|
|
חבר מתאריך: 09.03.04
הודעות: 27,736
|
|
וכמובטח (למרות הזמן שחלף) הנה המתכון של העוף המופלא בקוקוס ופסטו....
מצרכים:
עוף מחולק / פולקעס / ....
קופסא של חלב קוקוס
רוטב פסטו
כלים : סיר חרס (חובה)
אופן ההכנה:
מניחים את חלקי העוף השטופים בתוך החרס
מעל שופכים את החלב קוקוס ורוטב הפסטו ,
מורחים את העוף עם הידיים ומכסים.
מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות למשך שעה.
בתאבון.
נ.ב.
אפשר להוסיף לתוך הסיר גם תפוחי אדמה קטנים חתוכים לרבעים
|