לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 24-08-2008, 03:38
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,156

לא בדיוק. המתכון שנתתי הוא לכוס יוגורט כל פעם. ההמלצה על כמויות - בגלל שאישית - אני לא אוהב "להתעסק בקטנות", ובקבוק של 3 ליטר מחזיק אצלי ימים אחדים בלבד. נוח. אבל, היות ושאלתה, אני מביא להלן את ההמשך למה שכתבתי לעיל (הקטע לא נכתב במקורו לפורום זה, והתעצלתי לערוך אותו, פרט להסרת החתימה, אז תסלחו לי אם יש כאן אזכור לזזיקי. אני מתאר לעצמי שכולם יודעים מה זה):


יוגורט עם...........





אחרי שהבאתי לכם את המתכון לזזיקי, בוודאי התחלתם להבין שאני מאוהב ברגע זה ביוגורט. אכן כן, המצאה גדולה של הבולגרים! אפשר להשיגו בגביע קטן, בבקבוק של ליטר וחצי או אפילו של שלושה ליטרים! אני מתכוון ליוגורט רגיל, סמיך וטוב ללא כל תוספות. יש דל שומן, ויש רגיל – עם 4.5% שומן. יש מחלב פרות, חלב כבשים וחלב עזים. השמועה אומרת שבבאר שבע ניתן להשיג גם מחלב נאקות, ולזה מייחסים כל מיני סגולות בריאותיות.



אז, הפעם, שתי הצעות קיציות.



א. משקה/מעדן על בסיס יוגורט: לשני אנשים – כוס יוגורט צונן, ושני פרות מתוקים (תפוחים, אגסים, אפרסקים, בננות, שתי פרוסות מלון) או יותר משניים, אם מדובר בפרות קטנים (מישמש, תות, ענבים, פסיפלורה), וכמובן – אפשר גם לערבב! הכניסו הכל לבלנדר, ורסקו למחית. אין צורך בתוספת סוכר. קשטו בעלה נענע, והגישו כקינוח! אם יצא לכם סמיך מדי – אפשר לדלל במעט חלב.

ב. קניתם בקבוק של שלושה ליטר, ואחרי שני ליטרים ירד קצב הצריכה? לא יודעים מה לעשות עם השארית? קחו קערה, שימו עליה מסננת רשת דקה, וצקו את היוגורט בזהירות לתוך המסננת. שימו במקרר למשך הלילה, ובבוקר תגלו שמן היוגורט התנקזו הנוזלים, ובמסננת נשארה לבנה חמצמצה וטובה. להגיש עם קצת שמן זית, זיתים משובחות, וסלט ירקות. לעזי הנפש – אפשר גם בצל סגול פרוס ומומלח, או – למשקיענים – בצל כבוש עם או בלי לימון כבוש. לא לשכוח פיתה חמה ליד. חוץ מקנקן לימונדה קרה – לא צריך יותר!



[font='Times New Roman','serif']בתיאבון[/font]
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:20

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר