25-09-2008, 10:06
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,156
|
|
א. עניין החומוס הקפוא ראוי לאשכול נפרד - ראה אשכול חדש בנידון.
ב. ישנה שיטה צרפתית שנועדה במקור לאווזים, שבה עושים חתך לאורך אמצע עצם החזה, "ומפשיטים" את הבשר מבית החזה, שולפים את עצמות הירך מהפולקעס, וקוטעים את הכנפיים. מה שנשאר, נקרא בצרפתית "המעיל" (MANTOU, אם אין לי טעות באיות), שכולל את העור, וזה יכול לכלול גם את עור הצוואר. מתאים למילוי ותפירה, או מילוי וגלגול לרולדה, הנקשרת בחוט מסביב.
בפעם הבאה שאפרק אווז - אנסה לצלם את התהליך.
|