26-12-2008, 01:43
|
מנהל
|
|
חבר מתאריך: 26.07.08
הודעות: 6,473
|
|
מרכיבים:
- 5 עגבניות בינוניות-גדולות מבושלות
- 1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
- 1 כוס של מים חמים
- 2-3 שיני שום כתושות
- מלח
- פלפל
- סוכר
אופן ההכנה:
חותכים את העגבניות לחתיכות קטנות.
שופכים הכל לסיר, מחכים שהעגבניות יהפכו לרוטב (20 דק' עד חצי שעה). בינתיים יש לערבב את העגבניות בסיר מידי פעם.
שופכים את כל שאר המרכיבים הנ"ל לסיר (מלח ופלפל שימי לפי איך שנראה לך), חוץ מהמים החמים. מערבבים ובודקים את הסמיכות של הרוטב - אם זה סמיך מידי, יש להוסיף בהתאמה את המים החמים.
להוסיף חצי כפית סוכר כדי לשבור את החמוציות של העגבניות (כפי שגם כתב אחד מעליי).
אפשר להוסיף בצל מטוגן (ביחד עם המרכיבים האחרים).
לשפוך על הפסטה וללקק את האצבעות...
|