26-12-2008, 09:23
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.01
הודעות: 5,735
|
|
כן.
א. להשתמש במרגרינה במקום שמן. אני חושב שהמרגרינה עושה את העיסה קשיחה יותר.
ב. לעבוד על משטח מקומח בנדיבות עם ידים מקומחות בנדיבות.
ג. ככל שהעיסה קרה יותר כך היא נוחה יותר לעיבוד. לא להתקמצן על זמן מקרר
ד. למרות שבמתכון כתוב לא לשמן או לקמח את נייר האפיה, אני חושב שכדאי לשמן קצת. אחרת הבצק נדבק...
_____________________________________
לבלוג שלי - Sandbox
Pinky: Ha ha ha ha, Troz!
Brain: What is troz?
Pinky: Why that's Zort in a mirror. Huh huh, Troz!
|