26-01-2009, 16:54
|
|
|
חבר מתאריך: 01.03.07
הודעות: 2,238
|
|
הכותרת המקורית מאוד יומרנית
אני משוכנע שהכותב המקורי לא היה בכל מיני מקומות נידחים בהם מגישים מנות בשר נפלאות. ובנוסף הערה: כמובן שהבסיס לארוחה בשרית חייב להיות בשר מעולה, אבל גם המקום והאווירה תורמים רבות להרגשה שאכלתי ארוחה נהדרת (ולא הכי טובה בעולם).
שני סיפורים קטנים מהעבר על ארוחות שלא שכחתי. סיכוי סביר שהמקומות בהם מדובר כבר לא קיימים.
1. אשתי ואני ערכנו טיול מסן פרנסיסקו עד דנבר עם ביקור ברב הפארקים שבדרך (מסלול מומלץ מאד לאוהבי טבע, וגם למהמרים - לאס וגאס בדרך ...).
באחד מהימים הגענו בערב (עייפים אך מרוצים) לסנט ג'ורג' נבדה, שם ישבנו לאכל ליד חלון ענק במסעדה של מלון שישב על גבעה גדולה. המסעדה השקיפה על העיירה המוארת שמתחתיה. קבלנו סטייק נהדר וקערת ירקות טריים ענקית (הכילה סוגי ירקות כמו שצריך ולא כמו שנהוג בדרך כלל בארה"ב).
2. יצא לי לשהות כשבוע במלון בעיירה לקסינגטון ליד בוסטון. במלון היה בר אשר בו אכלתי ארוחות ערב. בתפריט הופיעה מנת המבורגר. היות ועבורי המבורגר טוב עם בירה (רצוי גינס) זו מנה לענין, שאלתי את המלצרית והיא המליצה. אכן היה זה המבורגר עסיסי ועליו כמות הגונה של בצל מטוגן וירקות. המנה הייתה כל כך טובה שהחלטתי להזמין אותה מספר ערבים.
נערך לאחרונה ע"י irir בתאריך 26-01-2009 בשעה 16:59.
|