14-04-2009, 11:39
|
|
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים
|
|
חבר מתאריך: 01.01.06
הודעות: 53,831
|
|
גמני גמני הכנתי (שוב) :)
קודם כל, חותכים בצל לקוביות, את הברוקולי (אין טעם לשבור את הראש- קנו ברוקולי של 2 חתיכות גדולות בשקית) לפרק לתפרחות קטנות ואת הפטריות לחתוך לרצועות.
לאחר מכן יש להתחיל לטגן את הבצל (לבד)
להוסיף לו את הפטריות ולטגן יחדיו עד שהפטריות מתרככות...
ואז- להוסיף את הברוקולי! אני נותנת לו קצת זמן במחבת ורק אז מוסיפה את הסויה ו"מקפיצה" אותו מעט... יוצא תענוג לחך!
_____________________________________
|