05-07-2009, 22:49
|
תחמושת בע"מ
|
|
חבר מתאריך: 09.03.04
הודעות: 27,735
|
|
אני אנסה להסביר את מה שהסבירו לי בשעתו כששאלתי את השאלה הזו...
קודם כל יש לגלידה טמפרטורה בה היא אמורה להיות מוקפאת !
טמפרטורה נמוכה ממנה תגרום לה להיות מוצקה יותר ולהיפך...
מעבר לכך - מה שהוסבר לי הוא שגלידה ע"ב חלבי היא למעשה מוקצפת או ליתר דיוק מכילה בתוכה לא מעט ...אויר !
ברגע שאתה מפשיר אותה אתה למעשה פוגם במרקם שנוצר עקב בועיות האויר שבה וגורם להן להשתחרר מה שמביא את הגלידה להפוך לנוזל לכל דבר שמוקפא בשנית ככזה...
מכאן שהיא בעצם מתקשה להחריד...
זה בגדול מה שהוסבר לי והבנתי...
אני מניח שיהיו כאן כאלה שיוכלו לתת לך הסבר יותר "מדעי"...
_____________________________________
V soncu bo hosta zapela, hosta in pesem vojna:
Brat moj, ne skrivaj lica, danes je vojna, VOJNA!
|