23-07-2009, 06:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.03.03
הודעות: 12,004
|
|
בעקבות ההודעה שלך
הת-Google-תי ל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3467415,00.html
ושם (בלי קשר לסוג הביצה) מצאתי כמה מתכונים שממש מצאו חן בעיני, כמו- "ביצי שיש":
"מבשלים ביצי שליו לביצים קשות, מגלגלים על גבי משטח עבודה במטרה ליצור סדקים בקליפה, ומניחים בתמיסה שמורכבת ממים רותחים, תה, ג'ינג'ר ורוטב סויה.
מבשלים במשך שעה על אש קטנה, מסירים מן האש, משהים בתמיסה עד להצטננותה - ולבסוף קולפים בעדינות."
(אגב- בסוף המאמר הם מציינים איפה אפשר להשיג ביצי שליו)
_____________________________________
|