לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 19-02-2010, 16:38
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
ירקות ממולאים

לפני כחודש ראיתי קישואים עגולים אבל לא קניתי אותם סתם ככה בלי סיבה הם פשוט קרצו לי.
ומאז היה לי חשק להכין קישואים כאלו ממולאים, אבל נחשו מה? עברתי מירקנייה לירקנייה ולא מצאתי קישוא עגול!!!
אחרי 3 שבועות בערך נכנסתי למגה לחפש את גיסי, ומה מופיע לי מול העיניים ממש בכניסה? קישואים עגולים
אז כמובן שקניתי, בנוסף קניתי חצילונים וגמבות למילוי.

שנתחיל?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


כמות לירקות:
4 פלפלים
5 קישואים עגולים
5 חצילונים
לחתוך את הירקות "מכסה + סיר"
לרוקן ולהשאיר בערך כחצי ס"מ עובי של הירק.

מילוי:
250-300 גר' בשר טחון
1 כוס אורז
1 בצל קצוץ
1 כף רסק עגבניות
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:
לטגן מעט את הבצל הקצוץ, להוסיף את האורז ולטגן אותו מעט, להוסיף רסק עגבניות ולתבל.
להניח בצד להתקררות.
לערבב את האורז והבשר ביחד (לא לבשל את הבשר)
למלא את הירקות – בגובה של פחות 1 ס"מ מגובה הירק.

רוטב:
1 בצל קצוץ גס
2 עגבניות מגוררות בפומפיה
5 כפות רסק עגבניות
מלח, פלפל שחור, 1 כף שטוחה סוכר
מים – למלא כ3/4 מגובה הגמבה.

אופן ההכנה:
לטגן בצל, להוסיף את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות לערבב ולבשל כ-5 דק'.
לתבל במלח, פלפל וסוכר , להוסיף מים לערבב ולבשל עוד 5 דק'.
לטעום את הרוטב – אם עדיין חמוץ להוסיף סוכר.

להניח את הירקות בסיר צמוד אחד לשני כדי שיתייצבו בזמן הבישול בלי ליפול, ולכסות אותם במכסה הירק,
לקחת מעט מהרוטב עפ כף ולפזר מעל הירקות
להרתיח את הרוטב ולאחר מכן לבשל על אש נמוכה כ-35-45 דק'.
לכסות את הסיר ולבשל עד שרוב המים מתאדים…תלוי כמה רוטב אתם רוצים.
מדי פעם לקראת אמצע הבישול אפשר להרטיב את הירקות מלמעלה בשביל הטעמים.
מדי פעם לתת מעין ערבוב לרוטב שלא ידבק לכם בתחתית הסיר.

שימו לב שבסיר יראה לכם שנשארים הרבה נוזלים אבל זה לא נכון מאחר והירקות הדחוסים מרימים את מעט המים שיש באמת בסיר.

עוד תמונות
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:53

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר