01-07-2010, 16:30
|
|
|
חבר מתאריך: 26.10.01
הודעות: 3,292
|
|
עוד הערות לפיצה פצץ
את הבצק יש ללוש למשך 15 דקות ועדיף ביד,להרחיק בעת הלישה ממקור חום ורוח פרצים.
לרוטב העגבניות מומלץ להוסיף ריחן לשידרוג,בשלב הבישול,ואח"כ לטחון בבלנדר יחד עם העגבניות.
פלפל צ'ילי מומלץ ביותר להוספה בתוך הרוטב.
את הפיצה שזקוקה לחום אדיר,
יש לאפות ע"ג פלטת מתכת(מחבת ברזל למשל) או אבן מיוחדת שאוגרת חום,
השידרוג לטובה מובטח.
|