21-06-2011, 12:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,149
|
|
בסה"כ אין בינינו חילוקי דעות משמעותיים (לפחות בתחום הקולינארי)
אתה בהחלט צודק שטבח גרוע = אוכל גרוע.
אוסיף גם שישנה טכניקה הקרוייה BRINING שבה שורים בשר במי מלח, ולפעמים בתוספות שונות, כדי לקבל טעם טוב יותר. מדובר כמובן בבשר לא כשר, היות ובשר כשר זקוק להשריה מהטעם ההפוך.
ואגב אוכל כשר, ובמיוחד מה שנקרא "אוכל יהודי" - נראה לך שזה נושא טוב לאשכול משלו?
|