25-03-2012, 15:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,155
|
|
רוב תודות על כל הערותיך, למעט אחת:
לא הייתי מכניס סודה קאוסטית למטבח!
זה חומר בסיסי חזק מאד, ונתז קטן בין אם באבקה או בתמיסה, יכול לגרום לכוויה כימית בקרנית ולעיוורון, במקרה הגרוע. לא נראה לי שאני מאמץ עבודה עם משקפי מגן, מסיכת מגן כימית ומנדף במטבח שלי.
התוצאות גם ללא החומר הזה בהחלט טובות.
לגבי כל היתר - אכן כן.
יש להעיר שבזמן האחרון יצאו הרבה מאמרים וספרים על לחם ללא לישה. ניסיתי - וזה מאד מעודד. עם הטכניקה הנכונה, ניתן לוותר על רוב העמל שבלישה. בלי ניסיון - לא הייתי מאמין.
|