15-12-2012, 00:21
|
|
|
חבר מתאריך: 03.11.08
הודעות: 77
|
|
1.צריכת שעועית וקטניות בכלל צריכה להיות כחלק מתזונה נכונה. בנוסף לחלבון הם פחמימות מורכבות ומהוות תחליף לכל הזבל הרגיל (תפוחי אדמה, פתיתים ואורז, שמשום מה האחרון נתפס בקרב רבים כדבר בריא!!) שכל ה"סוסים" של חדרי הכושר צורכים "כדי לגדול".
2.כדי שהשריר יתפתח הוא צריך להיבנות. האימון הורס אותו, ואז הוא בונה את עצמו במנוחה. אתה לא חייב להשתמש באבקת חלבון. פשוט רצוי לצרוך חלבון אחריי האימון. טונה לא מומלץ כי צריכה קבועה שלה עלולה להזיק לגוף... אבקת חלבון גם אינה חפה מפגמים, אבל זה יותר טעים, יותר זמין (שזה מאוד חשוב) ולרוב גם יותר זול.
3.סקופ סוכר ענבים זה די ביזבוז כסף...לרוב גם ככה משתמשים באבקת מי גבינה, ואלה נספגות מהר מאוד ואין צורך באבקה ייעודית כמו סוכר ענבים. אפשר לקחת איזה פרי (כדי להעלות את רמת האינסולין ולזרז ולעודד את ספיגת החלבון. לא יודע עד כמה זה באמת קריטי כשמדובר במי גבינה שנספגים מהר גם ככה.
4.ממליץ לך לבחון את הנושא טוב טוב, לפניי שאתה מיישם את ההמלצה לצרוך אבקת חלבון עם חלב. תשאל את עצמך אם אתה באמת רוצה להכניס לגוף שלך 250 מ"ל חלב אחריי כל אימון... אני לא רואה בכלל סיבה לחשוב על להעדיף חלב כשיש לך את האפשרות הפשוטה יותר-מים קרים.
5.במקרה שלך אני חושב שהמוצר שהכי פחות יתאים לך זה אבקת חלבון מבוססת מי גבינה. גיינר נשמע הכי מתאים. ואם כבר רק חלבונים אז עדיף לדעתי אבקת של תשלובת חלבונים.
6.כמובן שאם יש לך את הזמן (לרוב אם אתה לא חייל) ואת הרצון, עדיף לדעתי שלא לצרוך אבקות ולהתבסס על תזונה טובה...קטניות, עופות, בשר, ירקות... אבקות נועדו לאנשים שאין להם זמן או רצון להשקיע בעצמם ולהכין אוכל בבית כל יום (רוב האנשים ככה...ולצערי גם לי אין זמן ואני משתמש באבקה).
|