17-12-2012, 19:51
|
|
|
חבר מתאריך: 23.10.08
הודעות: 25,344
|
|
הפחד מכולסטרול מהמזון, לא הייתי ברור. השפעת הכולסטרול מהמזון אפסית לעומת הייצור שלו בכבד. הייצור בכבד מושפע בין היתר מעודף פחמימות בתזונה, מה שמעלה את רמת הטריגליצרידים והופך את הכבד לשומני. לא מפתיע אותך שלמרות תפוצת מזונות ללא שומן, מגלידות ועד יוגורטים, אנשים רק הולכים ומשמינים, במיוחד בארה"ב? אף אחד לא שם לב שבארוחת שחיתות במקדונלדס יש בסה"כ 100-200 גר' בשר, ופרוסת גבינה צהובה לעומת משהו כמו חצי קילו תפו,א מטוגנים בשמן, ליטר קולה מלאה סוכר ושאר מזיקים, ומילקשייק (שהמזיק בו הוא הסוכר ולא מעט החלב)? אבל היי, העיקר שבשר אדום אשם.
|