לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 28-06-2014, 18:14
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,125
תמהני...

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Tallyco
קדירת חרס דורשת טיפול שונה: השריה של לפחות חצי שעה של הקדרה והמכסה בדלי מים לפני השימוש. שימוש במינימום נוזלים (הירקות והבשר אמורים להתבשל בנוזלים שלהם עצמם) והתחלת בישול בתנור קר, ובישול בחום יחסית גבוה למשל זמן ארוך.



את יודעת - אני משתמש, בין היתר, במספר קדירות חרס בגדלים וצורות שונות, משך שנים רבות, ומעולם לא עברתי את הריטואל הנ"ל, ולמרות זאת לא היו תלונות על התוצאות....

אגב, ההשריה במים אמורה להיעשות רק לגבי כלי חרס לא מזוגגים! זו גם הסיבה היחידה להתחיל מתנור קר, אחרת הכלי מתפוצץ. סיבה נוספת להשריה מקדימה - כלי חרס רווי מים לא יספוג את נוזלי הבישול ויהיה קל בהרבה לנקותו לאחר מכן. כאמור, מניסיוני, זה לא הכרחי, מה עוד שכלי חרס נשברים או נסדקים הרבה לפני השלב שבו הניקוי הופך לבעייתי...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:54

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר