לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-05-2025, 11:36
  משתמש זכר channb channb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.03

לאור האמור בסרטון אין ספק שחמאס תקף באופן מתוכנן היטב. התחזו לשוטרים וחיילים השתלטו על צירים והטמינו מארבים לכוחות. לצד זאת השתלטו על מפקדת האוגדה והפתיעו את החיילים ברוב העמדות.
מאות ההרוגים שספג צה"ל נהרגו בעיקר בשעות הראשונות ללחימה בהם הופתעו הכוחות ואף לא יכולו להתרגן עקב המארבים הפגיעה במפקדות וההפתעה. בשעות אלו כל חייל או כח משני לחם למעשה לבד על מנת לשרוד. היו צוותות שהפגינו יכולת הירואית ומנעו בגופם תוצאות קשות עוד יותר.

כל הנ"ל תוצר של מידור ואף בגידה נוראה מצדו של רונן בר [המדיור כשלעצמו הוא הבגדיה וזאת ללא קשר לכל תיאוריית קונספירציה באשר היא].

עצם הרעיון שהיה בידו כה הרבה מידע + כח בשטח שנחשף ללא ספק לחלק מההתרחשויות בעיצומן ולא טרח להעיר את כל המערכת מזעזע כשלעצמו, זאת ועוד שאחוזון גדול ביותר של מאות ההרוגים והחטופים והסאגה האיומה שאנו חווים מזה שנה וחצי יכל להמנע אם האיש היה מרים את הטלפון. דמם הצח על ידיו!

בהעדר קונספירציה אין לי כל הסבר הגיוני מדוע האיש לא הרים את הטלפון. וגם כשהרים עשה זאת בעצלתיים אף לדבריו בתצהיר. זהו תצהיר מזעזע כשלעצמו בכל קנה מידה ודי בתצהיר שלו עצמו ללא כל תוספת כדי לחייב את פיטוריו או פרישתו המידיים.

אין לי גם כל הסבר הגיוני איך בג"ץ מגן על האיש ומותיר אותו בתפקיד ולו דקה אחת נוספת.

יש את כל הסיבות בעולם להעברתו מתפקידו. [כשל אבטחת האישים פעם אחר פעם, עלילות החטיבה היהודית, חקירות בלתי חוקיות נגד הממשלה, קשריו עם קטאר - היתכן שהוא הגורם החוקר את קטאר פייק אחר קשריו המופגנים עם האמיר. כיצד גורם שכזה יכול לנהל חקירה נקיה?!] אך ה07/10 עולה על כולם בפער - חטא בל יכופר לעולם!

מסייג לגבי האמור בכתבה כדלהלן:
  • לא הוכח כי אנשי שטח של השב"כ נפגשו עם אנשי חמאס כנטען בכתבה. אם נכון זאת רעידת אדמה אמיתית והוכחת האמור תחייב צעדים מרחיקי לכת ביחס לשב"כ. עם זאת מובהר כי איני ידע מהיכן שואב המרואיין את המידע האמור, ואין לי כל עמדה באשר נכונותו.
  • בר הצהיר כי קיבל התרעות וכי כח טקילה וצוותים אחרים פעלו בשעות אלו בשטח.
  • חמאס אכן קיים מארבים התחזה וניטרל ביעילות את הכח הקדמי הישראלי בחלק מהעוטף. אלו עובדות מתוחקרות שפורסמו.
אני ממתין ל16/06 אין לי ספק שיהיו מי שיצאו החוצה ויספרו לפחות חלק מהאמת .כרגע המשמעות חקירת מחשכים בתנאי עינויים!! אך סופה של האמת להתגלות עוד חודש ועשרה ימים. אני כבר סופר!!

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 08-05-2025 בשעה 11:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:08

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר