17-07-2005, 11:56
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.10.01
הודעות: 12,156
|
|
בעוף אני תמיד קונה טרי-
בבקר זה תלוי.לגולש לצ'ולנט או עצמות רגל למרק מספיק קפוא.גם כתף שאני עושה לשבת הקפוא יוצא מצויין.רוסטביף קפוא גם יוצא מעולה.
לסטיקים אנטריקוט אני לוקח רק טרי.הזבל שיש בקפוא הוא פשוט מתחת לכל ביקורת.לא רק שהבשר בדר"כ לא טעים וחותכים אותו דק מאוד אלא ששמים לך את 2 הנתחים היפים בראש החבילה כשמתחתם כמה סטיקים מכוערים בלתי ניתנים לאכילת אדם .
_____________________________________
|