לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-09-2005, 16:04
צלמית המשתמש של נור
  נור נור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.06.04
הממממ
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MortalKombat שמתחילה ב "שאלות על צנחנים, "היחידה" ויום סיירות"

יום סיירות הוא מעיין יום שדה ממיין שמקבל כל מי שיש לו פרופיל 82+ ללא סעיפים פוסלים וקב"א 52+. במהלך היום אתה נבחן הן מבחינה פיזית, הן מבחינה מנטלית, והן מבחינה סוציומטרית ובסופו אתה יכול להתקבל לגיבושי מטכ"ל ("היחידה"), חובלים, וש.13.

אין כזה דבר חטיבה "נחשבת" פחות או יותר. כולם עושים אותו דבר ונמאס כבר להתחיל להשוות יחידות. מתי אנשים יבינו שכל אחד עושה את מה שאומרים לו ושלום על ישראל.
בשביל להתקבל לצנחנים צריך לעבור גיבוש. אם זה מעיד על האיכות של האנשים זה תחליט כבר אתה..

בשביל לנסות ולהתקבל למטכ"ל יש לעבור יום סיירות, לסמן בעדיפות גבוהה שם שאתה רוצה מטכ"ל ולקוות לקבל ראיון שלאחריו בא גיבוש בן מספר ימים.

בהצלחה!
הא כן, ברוך הבא
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-09-2005, 16:12
  משתמש זכר bugs bunny bugs bunny אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.04
אז ככה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MortalKombat שמתחילה ב "שאלות על צנחנים, "היחידה" ויום סיירות"

יום סיירות הוא בעצם יום מיון פיזי שדרכו אתה יכול להתמיין לאחת מן היחידות הבאות : מטכ"ל (היחידה), שייטת 13 וחובלים. במידה וסיימת יום סיירות בהצלחה אתה זכאי לגיבוש לשלושת מהגיבושים הנ"ל....
כמו כן במידה וסיימת את אחד הגיבושים אך לא עברת תוכל לקבל גיבוש המשך (שלדג,669,צוללות).

בקשר לצנחנים....בשביל להתקבל לחטיבה תצטרך לעבור גיבוש. אי אפשר להגיד לך אם צנחנים זאת חטיבה "נחשבת" מכייוון שכל אחד עם הדעה שלו. יש כאלה שבעיניהם גולני "נחשב" ויש כאלה גבעתי ויש כאלה נח"ל...הכל תלוי בדעותיו של הבן אדם.

בקשר ל"יחידה"..אתה כנראה מתכוון לסיירת מטכ"ל...כפי שציינתי בשביל להתקבל ליחידה אתה צריך לסיים יום סיירות ולקבל מטכ"ל...לעבור ראיון פסיכולוג....גיבוש...בדיקות רפואיות..תחקיר בטחוני...ואם יהיה לך מזל בסופו של דבר תענוד את הסיכה. אין ש-ו-ם קשר בין מטכ"ל לצנחנים...

מקווה שעזרתי...

ישן 09-09-2005, 19:30
  MortalKombat MortalKombat אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל MortalKombat שלח הודעה דרך MSN אל MortalKombat
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי ביטיס שמתחילה ב "השאלה היא כמה הם יחזיקו מעמד. דיבורים לחוד ומעשים לחוד."

אני חדש בעניין של להתגייס בעצמי לקרבי, לא יודע איך התהליכים הולכים, אבל המושג קרבי לא חדש לי, ויש לי היסטוריה משפחתית של קרבי. וגם לא מעט חברים.
אז בלי לנסות להרגיש עליון עליי בבקשה.

ומשום מה נראה לי שמי שלא אוהב ערבים ואוהב את המדינה שלו יהיה שירות קרבי הרבה יותר קל מאשר למי שמאוד הומניטרי וקשה לו לעשות דברים כאלה בשם המדינה. ואם אתה צריך הסבר יותר פוליטיקלי קורקט, אז אני לא שונא ערבים אישית, אני לא אוהב ערבים כקבוצה, וגם ב"ערבים" אני מתכוון לפלסטינים, ואני לא חושב גם שזכותך או עניינך לשפוט אותי.

גם חיילים לא מתים בכזה קצב רצחני שאתה יכול להתחיל לעשות סטטיסטיקות לגבי מי שאומר משהו סימן שהוא ימות מוקדם יותר, ובבקשה, אל תזלזל במי שאתה לא מכיר. במיוחד לא בחברים שלי שעבדו קשה והגיעו למטכ"ל ולשייטת, שאני לא יודע איפה אתה שאתה מרגיש כל כך נוח ובטוח בעצמך לשפוט אותם ממרום המחשב שלך, וגם לא אותי בבקשה למרות שאני עדיין מל"שב. את שיעורי הדמוקרטיה תשאיר לאוניברסיטאה לתת לי, אם אני אשרוד ללמוד שם בניגוד לנבואות הזעם שלך..

וגם אתה יודע, זה לא משכן הכנסת פוליטקלי קורקט מוגזם זה לא במקום בצבא, לא אמרתי לשרוף כל מי שנולד לאבא ואמא ערבים.

בכל מקרה, רק שאלתי האם פלס"ר צנחנים זה באמת ברמה של אחרים או שבאמת הם ירדו ברמה וכדאי לי לשאוף למשהו אחר?
ואם לא נוח לך עם מילים על ערבים אני יגיד את זה ככה, אני מחפש משהו אמיתי ורציני עם אקשן, איכות, ואינטיליגנציה.

כל היחידות הקרביות מבחינתי עושות עבודת קודש ואני יהיה מאושר להגיע לכל אחת, אבל אני רק רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לשאוף ולשים כמטרה הכי גבוהה שלי.

* לא אתה זה שהיגבתי אליו אלא מי שאמר את הדברים מעלייך, אותך אני לא מכיר

נערך לאחרונה ע"י MortalKombat בתאריך 09-09-2005 בשעה 19:38.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:17

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר