לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-09-2005, 19:26
  scooter_man scooter_man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.05
ריאינות ליחידות מובחרות

טוב,אז ככה, לא מזמן שוטטתי באינטרנט וגיליתי מפה של כל הגיבושים בצה"ל(ככה היא נקראת באתר) ומתוארות בה חלק מהדרכים ליחידות המובחרות בצה"ל,עכשיו, במפה נאמר שאחרי סיום גיבוש מרכזי וסיום גיבושון המשך ניתנת למסיימים אפשרות להתמיין לאגוז ולמגלן ע"י ריאיונות,כולם מכירים את הנוהל... עכשיו,אני אישית ידעתי שישנה זכאות לריאיון אגוז אחרי הפרוצדורה הזאת, מישהו יודע אם יש אמת בעניין,האם ישנה גם זכאות לריאיון מגלן אחרי התהליך הזה?!

ובאותו עניין,אני עומד בפני גיבוש חובלים,ורוצה לאחריו להגיע לגיבוש שלדג,כמה שאלות בעניין...
1) אני אצטרך לבקש ולעבור ריאיון כדי להגיע לגיבוש שלדג?
2) יש יתרון למסיימי שייטת בהגעה לשלדג על גבי מסיימי חובלים(רק בעניין ההגעה לגיבוש,לא בגיבוש עצמו) ?
3) באיזה תנאים יכול להיות שאני לא אזכה לגיבושון שלדג? כאילו מה יכול למנוע ממני את זה? איזה סוג של מיונים עושים למי שמבקש גיבושון שלדג אחרי גיבוש מרכזי?

סליחה שהפצצתי בשאלות,ויכול להיות שדיברו על זה קודם,לפחות על הנושא הראשון לא זכור לי שדיברו, תודה מראש לכל העונים... :}
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-09-2005, 19:42
צלמית המשתמש של Puki
  משתמש זכר Puki Puki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.04
שלום לך!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי scooter_man שמתחילה ב "ריאינות ליחידות מובחרות"

ראיון מגלן אינו וודאי, לפי מה שהבנתי, מי שמתקבל לצנחנים, ניגש לגיבוש יחט"יות ויש לו ציונים גבוהים בגיבושים, רק אז יקבל ראיון למגלן עוד בתחילת שלבי הגיבוש.

במידה ותסיים את גיבוש חובלים, ולא תעבור, תנתן לך הזכות לבחור בין גיבושוני ההמשך - צוללות, 669 ושלדג.

במידה וברצונך שלדג, הרבה שבאים מגיבוש חובלים לא מקבלים את האופציה הזו מפני שביום הסיירות ציוניהם היו במעט נמוכים, לכן על המדריכים שלך בגיבוש חובלים להתרשם ממך.
במידה וכן קיבלת את האופציה לגיבושון ההמשך, אתה תקבל זימון לעבור ראיון עם לוחם ביחידה, אם תעבור את הראיון, רק אז תוכל לקבל את הגיבושון, במידה ולא, אינך זכאי לעוד גיבושון המשך וגם לא לראיון הצנחים שהיה לך (קרה לחבר שלי).

אני לא יודע אם יש העדפה למלש"בים שבאים מגיבוש ש.13 מהסיבה שסתם ככה לא היו נותנים לך לקבל את הראיון, אך רוב הבאים מגיבוש שייטת מקבלים את האופציה, אולם בגיבוש שאני הייתי בו (אפריל), הרוב לקחו 669/חובלים, מכיוון שהיה עלינו לדחות את הגיוס למרץ 06 ולחכות לגיבוש שיהיה באוקטובר הזה. הגיבוש יהיה מיועד גם למסיימי גיבושים מרכזיים של ספטמבר 25.

מקווה שעניתי לך על השאלות.
- בהצלחה !

לא ארוך, לא קצר
לא קשה, לא קל

ישן 12-09-2005, 23:31
  SOF SOF אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.01.04
על הדרכים להגיע למגלן
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי scooter_man שמתחילה ב "תודה על התגובות,רק אם מישהו..."

דרך אחת - גיבוש יח"טיות צנחנים, בגיבוש יש למגלן זכות בחירה שנייה (אחרי הפלס"ר) פשוט תיהיה טוב ביח"טיות, אולי תקבל.

דרך שנייה - נפילה מקורס טיס כאן זה כבר תלוי בזמן הנפילה, שלב הנפילה, בדרישה ללוחמים ביחידה ובעוד כמה גורמים, אם אתה נפל טיס פשוט תנסה לברר מס' טלפון\פקס, תציג את עצמך ואת הסיפור שלך ותבקש ראיון ליחידה.

דרך שלישית - נפילה מאחת מהיחידות המובחרות (שלדג,מטכ"ל,שייטת) שוב, תלוי בזמן הנפילה, ובשלב שבו נפלת. יש כאלה שאומרים שהיחידה לא מקבלת כאלה שנפלו משלדג בגלל ענינים של גאוות יחידה.

דרך רביעית - ראיון.
הראיון למגלן מתבצע בתחילת הגיבוש יח"טיות, בד"כ לוקחים חבר'ה שסיימו גיבוש מטכ"ל (לא יודע לגבי גיבושים מרכזיים אחרים) בתחילת הגיבוש ועושים להם ראיון..אחרי חצי שעה בערך יש תשובות...מי שעבר מפסיק את הגיבוש יח"טיות.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:13

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר