לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-09-2005, 21:47
  Israeli DF Israeli DF אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.08.05
פתרון בעיה הקשורה לפרסומות קופצות (לא באינטרנט)

לאחרונה יש לי הודעות פרסומת כנראה שקופצות כל הזמן ומפריעות ממש לשחק במשחקים או לעבוד בתוכנות מסויימות על המחשב.
כותרת החלונות האלה הם: Messenger Service ולכן אני מסיק שהם מגיעים איכשהוא כחלק מהמסנג'ר.
מותקן אצלי:
- Windows Messenger 4.7
- MSN Messenger 7.5
- Plus! 3.54.132

מישהו יודע ויכול לעזור איך אני נפטר מהחלונות האלה?
(יש לי חוסם פופ-אפים וזה אכן סוגר אותם אוטומטית אבל עדיין הם מוציאים את החלון שאני עובד עליו באותו רגע מפוקוס... (Focus).

מצ"ב תמונה של אחת ההודעות הקופצות.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://planet.nana.co.il/sufa_99_05/Window1.GIF]

הערה: כמו שציינתי בכותרת אלו לא פופ-אפים של אינטרנט... כאשר החלונות האלה קופצים הדפדפן כלל לא בשימוש. חלונות אלה קופצים גם סתם על השולחן עבודה ככלום לא עובד (חוץ מהמסנג'ר)...

מקווה שתוכלו לעזור,
תודה מראש,
רפי.

נערך לאחרונה ע"י Israeli DF בתאריך 14-09-2005 בשעה 21:52.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-09-2005, 23:47
  ישראל K ישראל K אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Israeli DF שמתחילה ב "פתרון בעיה הקשורה לפרסומות קופצות (לא באינטרנט)"

יש שם קישור לתוכנה, אך זה מאד ישן, כך שמי ידוע אם זה עובד, בכל אופן, את העיקר חסר שם.

במערכת הפעלה יש כל מיני 'שירותים' שעובדים ברקע, אחד מהם זה שירות שנועד לשלוח הודעות בין מחשבים, שירות שכיום כמובן מיותר, אך כנראה במחשבים ללא כל העדכונים השירות מוגדר עדיין כפעיל בתור ברירת מחדל.
כדי להפסיק את השירות אתהב צריך להכנס ל: התחל/לוח הבקרה > כלי ניהול > שירותים.
לחפש מהרשימה את השירות שנקרא 'Messenger', ללחוץ עליו לחיצה ימנית, ומהתפריט לבחוק 'עצור'.
אם לא יכולת משם, תלחץ לחיצה כפולה על השירות, בחלון שיפתח תלחץ על 'עצור', ועל מנת שבפעם הבאה שתפעיל את המחשב זה לא יופעל שוב, תבחר מה'סוג הפעלה' את האפשרות 'לא זמין' (disabled באנגלית, אין לי מושג איך זה כתוב שם בעברית).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:16

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר